Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Βλέπει» ανασχηματισμό τον Ιούλιο ο Φ.Κουβέλης



Τον Ιούλιο προσδιορίζει χρονικά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

Τον Ιούλιο προσδιορίζει χρονικά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

Όπως δηλώνει σε συνέντευξή του, προσδοκά σε ένα μικρότερο και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, ωστόσο επισημαίνει ότι τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Πολιτισμού και Παιδείας θα πρέπει να «σπάσουν», καθώς αποδεικνύονται δυσλειτουργικά.

Χαρακτηρίζει «καλή και ειλικρινή» τη σχέση του τόσο με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όσο και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ότι δεν έχει καταθέσει σαφές σχέδιο για τη χώρα, την ώρα που στο εσωτερικό του υπάρχουν φωνές εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και επιστροφής στη δραχμή.

«Περιορίζεται στο να δημαγωγεί και να θέλει να λεηλατεί την υπαρκτή αγωνία και τη δικαιολογημένη δυσαρέσκεια της ελληνικής κοινωνίας» δηλώνει ο κ. Κουβέλης σε συνέντευξή του στην «Ημερησία».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κάνει λόγο και για «μικρό, ευέλικτο και αποτελεσματικό κράτος», τασσόμενος υπέρ των αποκρατικοποιήσεων με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment