Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Βγήκε με 48ωρη άδεια ο Δ. Κουφοντίνας από τον Κορυδαλλό



Λίγο μετά τις 9.15 εξήλθε των φυλακών Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας, στο πλαίσιο της διήμερης άδειας που του χορηγήθηκε.

Φανερά καταβεβλημένος από την απεργία πείνας που πραγματοποιούσε ο «Λουκάς» της 17Ν δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Μαζί με τη σύζυγό του και τον γιο τους επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους με προορισμό το σπίτι τους στον Βαρνάβα.

Η τρίτη άδεια εξόδου στον καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια για την υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Δ. Κουφοντίνα εγκρίθηκε υπό τον όρο της εμφάνισής του σε αστυνομικό τμήμα μία φορά την ημέρα. Στις δύο προηγούμενες άδειες, ο Δ. Κουφοντίνας είχε ως όρο την εμφάνισή του στο τμήμα δύο φορές την ημέρα.

Ο Δ. Κουφοντίνας εξήλθε χθες από το νοσοκομείο όπου έχει εισαχθεί μετά την απεργία πείνας την οποία είχε ξεκινήσει στις 30 Μαΐου με αίτημα να του χορηγηθεί άδεια.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Συλλήψεις στο Περιστέρι για παράνομη διακίνηση καπνικών

Peristeri News

Σχολικός τροχονόμος κλείνει λακκούβα έξω από σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Περιστέρι: Άμεση παρέμβαση απαιτεί επικίνδυνο σημείο στην Κωνσταντινουπόλεως

Peristeri News

Leave a Comment