PeristeriNews.gr
Καιρός

Βελτιωμένος ο καιρός


Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα και μόνο στα Δωδεκάνησα αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα και κυρίως στα ανατολικά προβλέπεται συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι τοπικά 8 και στο Αιγαίο 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες οπότε και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Βαθμιαία ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Μακεδονία. Από το μεσημέρι σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές και βαθμιαία θα ενταθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 18 βαθμούς Κέλσιου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 6 τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το μεσημέρι στα βόρεια. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές ενώ στα βόρεια θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από ανατολικές 4 με 5, στα νότια νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κρήτη, Κυκλάδες

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών το βράδυ στη δυτική Κρήτη.
Άνεμοι: Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 6 τοπικά 7 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές από το βράδυ κυρίως στα βόρεια.
Άνεμοι: Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Πρόγνωση για αύριο Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Οι άνεμοι θα πνέουν στο νοτιοανατολικό αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών

Peristeri News

Βροχές, καταιγίδες και σκόνη

Peristeri News

Χαλάει ο καιρός

Peristeri News

Leave a Comment