PeristeriNews.gr
Καιρός

Βελτιωμένος καιρός με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας


Σχετικά βελτιωμένος o καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Στη νησιωτική χώρα λίγες τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Αυξημένα ποσοστά της σχετικής υγρασίας και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Οι μέγιστες τιμές της θα φτάσουν τους 32 με 33 βαθμούς στα ηπειρωτικά και στη νησιωτική χώρα τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα, στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Ασθενείς πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι έως 3 μποφόρ .
Θερμοκρασία: Από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Ασθενείς και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες . Το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Ασθενείς και τοπικά στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Γενικά προβλέπεται αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν τους 32 με 34 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου στα νησιά.

Πρόγνωση για τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες από τις μεσημβρινές ώρες οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί – βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας

Peristeri News

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Peristeri News

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Peristeri News

Leave a Comment