Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Βέλη Δένδια κατά ΣΥΡΙΖΑ

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης με αφορμή αναφορά της ιστοσελίδας left.gr σε αποδοκιμασίες που δέχθηκε χθες στην Κέρκυρα ο υπουργός Νίκος Δένδιας.

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης με αφορμή αναφορά της ιστοσελίδας left.gr σε αποδοκιμασίες που δέχθηκε χθες στην Κέρκυρα ο υπουργός Νίκος Δένδιας.

«Το γεγονός ότι η κομματική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (left.gr) επιχαίρει για τις ύβρεις τεσσάρων – πέντε αντιεξουσιαστών εναντίον του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, χθες το βράδυ στην Κέρκυρα, λόγω της απόδοσης εκ νέου στο δημόσιο και στον ελληνικό λαό της βίλας “Αμαλία”, αποτελεί όνειδος για την ηγεσία του συγκεκριμένου κόμματος και σοβαρή οπισθοδρόμηση στον πολιτικό μας πολιτισμό», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Τους το επαναλαμβάνουμε: η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Ο νόμος θα επιβληθεί, η δημόσια περιουσία θα ανακτηθεί και θα περιφρουρηθεί», συμπληρώνεται.

Σύμφωνα με το left.gr, ο κ. Δένδιας γιουχαΐστηκε έξω από το δημοτικό θέατρο της Κέρκυρας όπου βρισκόταν για να παρακολουθήσει μία από τις φιλαρμονικές του νησιού και αμέσως μπήκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment