Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Λεβέντης: Η κυβέρνηση τελικά υπέγραψε τα πάντα



Πυρά τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, με αφορμή την επίτευξη συμφωνίας με τους θεσμούς.

«Η κυβέρνηση καθυστέρησε ένα χρόνο και τελικά υπέγραψε τα πάντα» σημείωσε, προσθέτοντας πως «η αντιπολίτευση έλεγε “κάντε γρήγορα” και τώρα ισχυρίζεται ότι πρόκειται για συμφωνία ντροπής και παράδοσης της χώρας στους δανειστές».

«Φοβούμαστε ότι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα αντιμετωπίζει το πολύ σοβαρό ζήτημα παραμονής της χώρας στο ευρώ, χωρίς ευθύνη και σοβαρότητα, με μικρό-υπολογισμούς και τυχοδιωκτισμούς» συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας επισήμανε πως η Ένωση Κεντρώων είχε ζητήσει διάλογο και συνεννόηση, ακόμη και σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «αλλά τέτοιου είδους συνεννοήσεις είναι άγνωστες στα δημοκρατικά ήθη της χώρας».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δ. Κουτσούμπας: Μόνη διέξοδος για τον λαό η επαναστατική ανατροπή

Peristeri News

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ακριτίδης

Peristeri News

O Νίκος Δένδιας υποδέχθηκε τη Γαλλίδα ομόλογό του στη φρεγάτα Κίμων

Peristeri News

Leave a Comment