Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Κικίλιας: Ενότητα και σοβαρότητα για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου



Ενότητα και σοβαρότητα για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου ζήτησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη…

Ενότητα και σοβαρότητα για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου ζήτησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας με αφορμή την έναρξη αύριο Σάββατο των τριήμερων εκδηλώσεων.

«Τρεις ημέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ στους πολίτες και σε όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά κόμματα» σημείωσε ο κ. Κικίλιας, τονίζοντας πως «η γιορτή του Πολυτεχνείου αποτελεί ορόσημο για τις δημοκρατικές κατακτήσεις του λαού μας, μετά από μία επταετή σκοτεινή περίοδο».

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, «η περαιτέρω προσπάθεια αποσυμβολισμού της με επεισόδια, καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, καταστροφές προσβάλλει βάναυσα τους πολίτες αυτής της χώρας και τη δημοκρατική μας πίστη».

Σημειώνει ακόμη πως «στη Δημοκρατία υπάρχουν δικαιώματα επειδή κάποιοι έχουν υποχρεώσεις και συγκεκριμένα οι θεσμικοί φορείς της Πολιτείας που υποχρεούνται να διασφαλίσουν τα δικαιώματα όλων μας».

Καταλήγοντας τονίζει πως «όλοι πλέον θα κριθούμε από το πόσο κατανοούμε και ανταποκρινόμαστε σε αυτές τις υποχρεώσεις».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment