Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Κεγκέρογλου: Δεν θα τεθούν σε διαθεσιμότητα υπάλληλοι των ασφαλιστικών ταμείων

Απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γιώργου Κυρίτση.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τεθούν σε διαθεσιμότητα υπάλληλοι από τα ασφαλιστικά ταμεία, διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γιώργου Κυρίτση.

Ο υφυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν συμφωνεί, και δεν θα συμφωνήσει, να υπάρξουν νέες διαθεσιμότητες από τους εργαζόμενους στα ασφαλιστικά ταμεία.

Για το ζήτημα των καθυστερήσεων στην απόδοση της σύνταξης, που όπως είπε ο Γ. Κυρίτσης φτάνουν τα 2 έως 4 χρόνια, ο Β. Κεγκέρογλου είπε πως η λύση είναι η ψηφιοποίηση του ασφαλιστικού βίου όλων των εργαζομένων.

Όπως ανέφερε με το σύστημα «ΑΤΛΑΣ» μέχρι τον Οκτώβριο – Νοέμβριο θα ολοκληρωθεί η ψηφιοποίηση από 1994 και μετά για όλους τους ασφαλισμένους, ενώ μετά από 10 – 11 μήνες θα ολοκληρωθεί η ψηφιοποίηση για όλους τους ασφαλισμένους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σε δίκη παραπέμπεται ο Γιάνης Βαρουφάκης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Leave a Comment