Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τρ. Αλεξιάδης: Δυνατότητα επανένταξης οφειλετών στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Δυνατότητα για επανένταξη οφειλετών του Δημοσίου στη ρύθμιση των 100 δόσεων δίνει η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Κόκκαλη.

Ο κ. Αλεξιάδης τόνισε πως έχει βγει εγκύκλιος για τους οφειλέτες προς το Δημόσιο που απεντάχθηκαν από την ρύθμιση χωρίς δική τους ευθύνη, αλλά εξαιτίας λάθους της τράπεζας, και οι οφειλέτες μπορούν να απευθυνθούν στην εφορία για να λυθεί το πρόβλημά τους.

Υπενθυμίζεται ότι οφειλέτες που είχαν ενταχθεί στην ρύθμιση των 100 δόσεων, την έχασαν επειδή οι τράπεζες παρέλειψαν να τους ενημερώσουν για το νέο ύψος της δόσης μετά την αύξηση του επιτοκίου, ενώ υπήρξε και μονομερής από τις τράπεζες μείωση του ποσού της δόσης που καταβάλλουν εμπρόθεσμα οι οφειλέτες στον τραπεζικό λογαριασμό της ρύθμισης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Ανδρουλάκης: Τον Πάρι Κουκουλόπουλο προτείνει για αντιπρόεδρο της Βουλής

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης από Περιστέρι: Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε

Peristeri News

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παραιτείται από βουλευτής

Peristeri News

Leave a Comment