Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο του υπουργού Άμυνας



Συναγερμός σήμανε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όταν ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών παρενόχλησε το ελικόπτερο που μετέφερε τον υπουργό, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Μάλιστα, εντός του ελικοπτέρου επέβαινε και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνος Φλώρος.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1», έλαβε χώρα πάνω από τις Οινούσσες.

Τα δύο τουρκικά F-16 πραγματοποίησαν υπερπτήση στα 3.500 πόδια, στις 11.38 το πρωί της Κυριακής, παρενοχλώντας το ελληνικό ελικόπτερο, το οποίο μόλις είχε απογειωθεί από το νησί.

Λίγα λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στις 11.58, το ίδιο ζεύγος μαχητικών προχώρησε σε νέα υπερπτήση, αυτή τη φορά πάνω από το Αγαθονήσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κ.κ. Παναγιωτόπουλος και Φλώρος βρίσκονταν στην περιοχή, προκειμένου να επισκεφτούν διάφορα φυλάκια σε Οινούσσες, Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Κυρανάκης: Θα αλλάξει ο τρόπος ανανέωσης στα διπλώματα οδήγησης

Peristeri News

Ανοιχτή εκδήλωση το Κίνημα Δημοκρατίας στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment