PeristeriNews.gr
Καιρός

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες


Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στα νησιά του Ιουνίου, στη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και πιθανώς πρόσκαιρα στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανές βροχές ή καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, ενώ κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κέλσιου. στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές μέχρι και τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 31 βαθμούς Κέλσιου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Στη Θεσσαλία νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές ώρες και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς τοπικά ισχυρές. στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανώς στη στέρεα να είναι τοπικά ισχυρές. σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κέλσιου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα όμβρων στα ορεινά της Κρήτης τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 6 και στις βόρειες Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 30 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Αίθριος. τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια.
Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 31 βαθμούς Κέλσιου.

 

Πρόβλεψη για αύριο Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Καιρός: Στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά και πιθανόν την Κρήτη άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, βελτίωση από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χωρά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 στο Ιόνιο τοπικά 5 και στα ανατολικά 4 με 6 στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νεφώσεις με τοπικές βροχές

Peristeri News

Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών

Peristeri News

Βροχές, καταιγίδες και σκόνη

Peristeri News

Leave a Comment