Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Το παραστράτημα της Βίκυς Χατζηβασιλείου



«Έφαγα πολλά μελομακάρονα»

«Έφαγα πολλά μελομακάρονα» παραδέχεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι έχει πολλά μυστικά για να μαγειρεύει υγιεινά.

Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι που έστησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε πολλούς πειρασμούς. «Για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι έφτιαξα κολοκυθόσουπα, σουφλέ σπανάκι και χοιρινό με δαμάσκηνο και πουρέ κάστανου», δήλωσε στη Real.

Αποκάλυψε, ωστόσο, και κάποια μυστικά για να μαγειρεύει υγιεινά: «Δεν χρησιμοποιώ ποτέ βούτυρο, μόνο ελαιόλαδο, αλλά, αν το κάνω, θα είναι βουβαλίσιο. Το ψωμί είναι από αλεύρι ζέας, δεν βάζω ζάχαρη στα γλυκά μου, αλλά βάζω σιρόπι αγάδης – αγάδη είναι ένας μεξικάνικος κάκτος και δεν είναι χημικό σαν τη ζάχαρη».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου

Peristeri News

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή

Peristeri News

Προκόπης Αγαθοκλέους: Μετά από τον Άγιο Παΐσιο δεν δέχθηκα καμία τηλεοπτική πρόταση

Peristeri News

Leave a Comment