Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το ωράριο και η κίνηση στην αγορά



Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά με την προμήθεια των απαιτούμενων, για το αυστηρά σύμφωνα με την παράδοση, σημερινό νηστίσιμο τραπέζι αλλά και για το αυριανό γιορτινό.

Με την ολοκλήρωση της Αποκαθήλωσης, όσοι καταναλωτές επισκέφθηκαν τη Βαρβάκειο αγορά και ιδίως την ιχθυαγορά της, κάλυψαν πλήρως τις ανάγκες τους καθώς «υπάρχουν προϊόντα και τιμές για όλα τα βαλάντια», όπως επισημαίνει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος της ‘Ενωσης Ιχθυοπωλών της Βαρβακείου Ιχθυαγοράς Σπύρος Κοράκης.

Εκφράζει την ικανοποίηση του για την κίνηση στην αγορά βεβαιώνοντας ότι «φέτος κινήθηκε πάρα πολύ καλά και είχε καλύτερες τιμές τόσο για τους εμπόρους όσο και για τους καταναλωτές».

Διαβεβαιώνει ότι πρόκειται για «άριστα προϊόντα» τα οποία ελέγχονται καθημερινά από τα ελεγκτικά κλιμάκια τριών υπουργείων (Υγείας, Εμπορίου, Αγροτικής Ανάπτυξης ) και της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία και να αντιμετωπιστεί η αισχροκέρδεια που επιχειρείται μέσω της ελληνοποίησης των ειδών, όπως σημειώνει.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κρεοπωλών Αττικής Βασίλης Ντελφιλιππίδης, τον οποίο συναντήσαμε στη Βαρβάκειο, δηλώνει στο Πρακτορείο πως δεν είναι ικανοποιημένος από την κίνηση που υπάρχει μέχρι στιγμής στην αγορά.

Σημειώνεται ότι η αγορά είναι ανοιχτή σήμερα και αύριο Μ. Σάββατο, θα παραμείνει κλειστή την Κυριακή του Πάσχα καθώς και τη Δευτέρα, και θα επαναλειτουργήσει την Τρίτη 18 Απριλίου.

Σήμερα Μ. Παρασκευή τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα κλείσουν στις 19.00, ενώ αύριο, Μεγάλο Σάββατο τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 09.00έως τις 15.00, ενώ τα σούπερ μάρκετ αναμένεται να κλείσουν στις 20.00.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής Διαμαντής Καραναστάσης

Peristeri News

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες

Peristeri News

Καταγγελία για προβολή ακατάλληλου υλικού σε σχολείο στο Αιγάλεω

Peristeri News

Leave a Comment