Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Το νέο κορίτσι του θρυλικού 007



Η Γαλλίδα ηθοποιός, Λεά Σεϊντού, θα είναι το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ, στη νέα ταινία με τον θρυλικό πράκτορα.

Η Γαλλίδα ηθοποιός, Λεά Σεϊντού, γνωστή από τις τολμηρές ομοφυλοφιλικές σκηνές με την συμπρωταγωνίστρια της Αντέλ Εξαρχόπουλος στη «Ζωή της Αντέλ», θα είναι το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ, στη νέα ταινία με τον θρυλικό πράκτορα 007.

blank

Μετά τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες για τη «Ζωή της Αντέλ» η Λεά Σεϊντού είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται και έχει να επιδείξει σημαντικές συνεργασίες στο Χόλιγουντ. Η ηθοποιός είχε εμφανιστεί σε μεγάλες παραγωγές όπως το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» του Γούντι Αλεν και το «Επικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο Φάντασμα», δίπλα στον Τομ Κρουζ. Και ας μην ξεχνάμε βέβαια την συμμετοχή της, στον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου.

blank

Η Σεϊντου και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της ταινίας θα βρεθούν αργότερα μέσα στο μήνα για να διαβάσουν και να συζητήσουν το σενάριο. Η εταιρεία παραγωγής δεν επιβεβαιώνει ποτέ το καστ πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, αλλά στο Χόλιγουντ θεωρείται βέβαιο ότι η Σεϊντού θα πάρει τον ρόλο.

blank

blank


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου

Peristeri News

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή

Peristeri News

Προκόπης Αγαθοκλέους: Μετά από τον Άγιο Παΐσιο δεν δέχθηκα καμία τηλεοπτική πρόταση

Peristeri News

Leave a Comment