Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Το ΚΚΕ για την ανεργία

Το ΚΚΕ προσθέτει ότι «δεν πρέπει να αποδεχθούν ως φυσιολογική κατάσταση να ζουν μόνιμα στην ανεργία, στην ανασφάλεια, με μικρά διαλείμματα μαύρης εργασίας, με μισθούς πείνας και εργασιακές συνθήκες δουλείας».

«Οι άνεργοι και ειδικά οι νέες και οι νέοι των εργατικών – λαϊκών οικογενειών πρέπει να πρωτοστατήσουν στην πάλη για ριζικές αλλαγές στην οικονομία και την κοινωνία, διεκδικώντας ταυτόχρονα την άμεση λήψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας των ανέργων» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την συνεχή αύξηση της ανεργίας ειδικά στις νέες και τους νέους.

Το ΚΚΕ προσθέτει ότι «δεν πρέπει να αποδεχθούν ως φυσιολογική κατάσταση να ζουν μόνιμα στην ανεργία, στην ανασφάλεια, με μικρά διαλείμματα μαύρης εργασίας, με μισθούς πείνας και εργασιακές συνθήκες δουλείας» και τονίζει ότι «η σταθερή εργασία με σύγχρονα δικαιώματα για όλους είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους και μπορεί να γίνει πράξη».

«Το ΚΚΕ καλεί τους άνεργους, τις νέες και τους νέους, τα νεαρά ζευγάρια να συμμετέχουν πιο αποφασιστικά στις δράσεις – διεκδικήσεις και τις πρωτοβουλίες αγωνιστικής – ταξικής αλληλεγγύης που αναπτύσσουν για τα δικαιώματά τους, την προστασία τους, τα εργατικά σωματεία και οι λαϊκές επιτροπές» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σε δίκη παραπέμπεται ο Γιάνης Βαρουφάκης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Leave a Comment