Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Το άνοιγμα σαμπάνιας τον έστειλε στο νοσοκομείο



Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ένας Δανός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν επιχείρησε να ανοίξει ένα μπουκάλι σαμπάνιας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας έβαλε το μπουκάλι ανάμεσα στα πόδια του για να το ανοίξει, χωρίς όμως να σκεφτεί πως θα μπορούσε εκείνο να σπάσει λόγω της πίεσης που του ασκούσε.

Δυστυχώς, το μπουκάλι θρυμματίστηκε σε χίλια κομμάτια, ενώ ένα κομμάτι από γυαλί του έκοψε την αρτηρία στο πόδι, προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Κοπεγχάγης, όπου και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας, χωρίς όμως τα νέα από την κατάσταση της υγείας του να είναι καλά.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί κατέστησαν αναγκαίο να μπει σε τεχνητό κώμα, ενώ η κατάσταση της υγείας του άτυχου άνδρα είναι κρίσιμη.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την Daily Mail, οι γιατροί κατά καιρούς προειδοποιούν για τραυματισμούς από σαμπάνιες έχοντας στο νου τους περισσότερο τους εκτοξευμένους φελλούς και λιγότερο το ενδεχόμενο τραυματισμού από σπασμένα γυαλιά.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο να παραιτηθεί από την εξουσία

Peristeri News

Τραμπ: Ο εναέριος χώρος της Βενεζουέλας θα κλείσει στο σύνολό του

Peristeri News

Ιστορική Λειτουργία, Οικουμενικός Πατριάρχης και Πάπας μαζί στον θρόνο της πίστης

Peristeri News

Leave a Comment