Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Το 27ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου ονομάστηκε «Κώστας Παπλωματάς»!



Το όνομα του αγωνιστή εκπαιδευτικού Κώστα Παπλωματά πήρε το 27ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 11 Μαίου.

Στην εκδήλωση τίμησαν τον αδικοχαμένο δάσκαλο, εκπαιδευτικοί από όλες τις βαθμίδες, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας Αδάμ Στάμος και πλήθος κόσμου.

blank

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 27ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου προς τιμήν του αδικοχαμένου κομμουνιστή εκπαιδευτικού, που έχασε πρόωρα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, πριν 3 χρόνια.

Πλέον το σχολείο στο οποίο υπήρξε ο Κώστας Παπλωματάς πριν γίνει το μοιραίο τροχαίο θα έχει το όνομα του κομουνιστή εκπαιδευτικού ως ένα φόρο τιμής στους αγώνες που έδωσε ο αδικοχαμένος δάσκαλος.

blank


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αγρότες: Ενισχύονται τα μπλόκα παρά την κακοκαιρία

Peristeri News

Πρόστιμο σε επιχείρηση τροφίμων στο Περιστέρι για ελλιπείς ενδείξεις

Peristeri News

Αναστέλλεται αύριο η απεργία των ταξί εξαιτίας της κακοκαιρίας

Peristeri News

Leave a Comment