PeristeriNews.gr
Δημοτικά

To «Οδοιπορικό» διοργανώνει στο Περιστέρι ημερίδα για το διαδίκτυο


Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου “ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ” πραγματοποιεί ημερίδα, με θέμα: “Το Διαδίκτυο στη Ζωή μας: Θετικές και Αρνητικές συνέπειες του Φαινομένου”.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 από 18.30 μ.μ. έως 21.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Περιστερίου.

Σε ένα σύντομο μήνυμα της η Πρόεδρος του Δ.Σ. και Δημοτική Σύμβουλος, Ουρανία Σαγιάκου αναφέρει:

Ζούμε σε μια εποχή που η τεχνολογία είναι μέρος της ζωής μας. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι όλων των ηλικιών (παιδιά, έφηβοι, ενήλικες) είναι συνεχώς σε επαφή με υπολογιστές, tablets, smartphones.

Η προβληματική χρήση του internet και της σχετικής με αυτό τεχνολογίας μπορεί, ωστόσο, να έχει σοβαρές συνέπειες στις σχέσεις, την εργασία, την κοινωνική ζωή του ατόμου. Η αδυναμία ελέγχου της χρήσης του ιστού, η έντονη ανάγκη για αυξημένο χρόνο παραμονής σε σύνδεση ώστε να επιτευχθεί ικανοποίηση, η ρύθμιση της διάθεσής μας με βάση την παραμονή μας online μας προβληματίζουν.

Γι΄ αυτό το λόγο, η πρόληψη μέσω της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης τόσο των παιδιών όσο και των γονέων κρίνεται απαραίτητη.

Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα που διοργανώνει το «Οδοιπορικό» την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 και ώρες 18.30-21.00, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου, με θέμα «Το Διαδίκτυο στη Ζωή μας: Θετικές και Αρνητικές συνέπειες του Φαινομένου».

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment