Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τις επόμενες ημέρες η προκήρυξη για 36.500 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Αυτό ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η διαδικασία των προσλήψεων των ανέργων στην Αυτοδιοίκηση, την Εκκλησία και κοινωνικούς φορείς σε κοινωφελή προγράμματα αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος Ιουνίου, πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρικάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που αφορά περίπου 3.000 μόνιμες θέσεις στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», ο υπουργός είπε ότι οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά και έως το τέλος του χρόνου οι εργαζόμενοι θα βρίσκονται στις θέσεις τους.

Σχετικά με την επαναλειτουργία των παιδικών σταθμών, εξήγησε ότι αναμένονται οδηγίες από την ειδική επιτροπή, λέγοντας ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Σωτήρη Τσιόδρα γι’ αυτό το θέμα.

«Η εικόνα που έχουμε είναι ότι από Σεπτέμβριο τα πράγματα θα λειτουργήσουν κανονικά», είπε, διευκρινίζοντας ότι επειδή η κυβέρνηση θέλει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο για τη νέα σχολική σεζόν, σήμερα θα εξετασθεί το θέμα σε σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών. «Θέλουμε να έχουμε ετοιμότητα για οποιοδήποτε ενδεχόμενο και για τον λόγο αυτό προετοιμαζόμαστε», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών και η υιοθεσία

Peristeri News

Με 750 ευρώ μισθό και 600 ευρώ ενοίκιο: Η δύσκολη καθημερινότητα στο Περιστέρι

Peristeri News

Λήξη συναγερμού για τις κινητοποιήσεις στα πρατήρια βενζίνης

Peristeri News

Leave a Comment