Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Την Κυριακή γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω



Η τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου είναι στις 30 Οκτωβρίου 2022, επομένως εκείνη την ημέρα αλλάζει η ώρα και γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω, δηλαδή από 04:00 π.μ. σε 03:00 π.μ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, «την Κυριακή 30 Οκτωβρίου λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας, σύμφωνα με την Οδηγία 2000/84 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της EE 19/01/2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη θερινή ώρα. Οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω, δηλαδή από 04:00 π.μ. σε 03:00 π.μ.».

Η θερινή ώρα, κατά την οποία γυρίζουμε τους δείκτες μία ώρα μπροστά, ισχύει από την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου (την ώρα 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά, δηλαδή να δείχνουν 04:00). Επομένως η θερινή ώρα θα επανέλθει στις 26 Μαρτίου 2023.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων (video)

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο

Peristeri News

Περιστέρι: Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ATM

Peristeri News

Leave a Comment