Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Την ήττα γνώρισε στο φιλικό με τη Λαμία ο Ατρόμητος

Την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες για να ξεφύγουν οι παίκτες από τη ρουτίνα των προπονήσεων είχε ο προπονητής μας Μιχάλης Γρηγορίου στο αποψινό φιλικό.

Την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες για να ξεφύγουν οι παίκτες από τη ρουτίνα των προπονήσεων είχε ο προπονητής μας Μιχάλης Γρηγορίου στο αποψινό φιλικό με τη Λαμία στο γήπεδο του Περιστερίου.

Με γκολ των Σερτζίνιο (40’), Τριανταφυλλάκου (70’) η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε με σκορ 2-1, ενώ για τον Ατρόμητο σκόρερ χρίστηκε ο Μπρίτο όταν η μπάλα χτύπησε στο σώμα του και άλλαξε πορεία σε σουτ του Ναπολεόνι (14’).

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ (46’ Μπάρκας) – Μπάλλας (46’ Κιβρακίδης), Εμπόου (46’ Φυτανίδης), Λαζαρίδης (46’ Θεολόγου), Μπίτολο (46’ Κούρος) – Γοδόι (46’ Ουσέρο), Παπασπύρος (46’ Νάτσος) – Ούμπιδες (46’ Λημνιός), Στόιτσεφ (46’ Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο (46’ Μαρσελίνιο) – Ναπολεόνι (46’ Λε Ταλέκ).

Λαμία: Ρίζος, Σουλιώτης, Κοντέων, Τσαμουρής, Τσόπελας, Ενγκουέμ, Καραγιάννης, Τόσκας – Αντωνίου, Σερζίνιο, Νεόφυτος. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Καραλής, Τριανταφυλάκος, Θαναηλάκης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ατρόμητος: Μεγάλο διπλό στην Τρίπολη με υπογραφή χαρακτήρα

Peristeri News

Ατρόμητος: Προβάδισμα δύο φορές, νίκη καμία – «γκέλα» με Πανσερραϊκό

Peristeri News

Περιστέρι on fire στην Πάτρα: Μεγάλο διπλό επί του Προμηθέα και άνοδος στη βαθμολογία

Peristeri News

Leave a Comment