Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Την ερχόμενη εβδομάδα η εξειδίκευση των μέτρων της οπαδικής βίας

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι ανακοινώσεις των μέτρων για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων που εξήγγειλε η κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα.

Τα υπό κατάθεση μέτρα, σε θεσμικό και επιχειρησιακό επίπεδο, βρέθηκαν στο επίκεντρο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Ανδρουλάκης: Τον Πάρι Κουκουλόπουλο προτείνει για αντιπρόεδρο της Βουλής

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης από Περιστέρι: Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε

Peristeri News

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παραιτείται από βουλευτής

Peristeri News

Leave a Comment