Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Τηλεφωνική επικοινωνία Αλ. Τσίπρα – Λιου



Στην ανάγκη γρήγορης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης στάθηκαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το απόγευμα του Σαββάτου, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Λιου για την ανάγκη να ολοκληρωθεί γρήγορα η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, τονίζοντας ότι η Ελλάδα έχει ολοκληρώσει τα προαπαιτούμενα και έχει καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Λιου συμφώνησε ότι η αξιολόγηση πρέπει να τελειώσει γρήγορα και προς αυτή την κατεύθυνση θεωρεί ότι πρέπει να κινηθούν οι θεσμοί.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι πηγές της κυβέρνησης, υπήρξε κοινή εκτίμηση ότι η Ευρώπη δεν αντέχει την ταυτόχρονη διαχείριση δύο πολύ σοβαρών κρίσεων, όπως το προσφυγικό και η οικονομική κρίση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΑΑΔΕ: Παράταση για πληρωμή οφειλών έως τη Δευτέρα

Peristeri News

Φορολοταρία Οκτωβρίου 2025 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Από Δευτέρα η ενίσχυση 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους

Peristeri News

Leave a Comment