Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τη Μ. Δευτέρα θα απολογηθούν Λυκουρέζος, Παναγόπουλος



Προθεσμία για τη Μ. Δευτέρα πήραν για να απολογηθούν στον ανακριτή οι δικηγόροι  Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος, οι οποίοι μέχρι τότε θα παραμείνουν κρατούμενοι στη ΓΑΔΑ.

Σε δήλωση του ο συνήγορος του κ. Λυκουρέζου, Θρασύβουλος Κονταξης,  ανέφερε ότι το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε δεν είναι αιτιολογημένο και παραβιάζει το τεκμήριο αθωότητας.

«Οι αποφάσεις των δικαστικών οργάνων πρέπει να είναι σεβαστές υπό δυο προϋποθέσεις. Να είναι σύμφωνες με το νόμο και να διαπνέονται από νηφαλιότητα. Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος Λυκουρέζου πριν απολογηθεί δεν είναι αιτιολογημένο και δεν διαπνέεται από νηφαλιότητα» τόνισε.

«Δημιούργησε ένα τοξικό κλίμα παραβιάζοντας το τεκμήριο αθωότητας. Είναι σοκαρισμένος. Δεν υπάρχει κάτι στη δικογραφία. Ένταλμα συλλήψεως εκδίδεται όταν κάποιος είναι ύποπτος φυγής. Ο Αλ. Λυκουρέζος είναι γνωστής κατοικίας, βρίσκεται κάθε μέρα στα δικαστήρια» πρόσθεσε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αγρότες: Πανελλαδική σύσκεψη την Τετάρτη

Peristeri News

ΠΟΕΔΗΝ: Στάση εργασίας την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου

Peristeri News

Συνελήφθη μέλος συμμορίας που λήστευε ανηλίκους σε διάφορες περιοχές της Αττικής

Peristeri News

Leave a Comment