Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Θρήνος για τον χαμό του Κωνσταντίνου Παπλωματά στο Περιστέρι



«Έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 50 ετών, ο γνωστός εκπαιδευτικός – δάσκαλος – συνδικαλιστής Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Ελλη Αλεξίου».

Ο Κωνσταντίνος Παπλωματάς, είχε οργανική θέση στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου και ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου».

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η εκπαιδευτική κοινότητα από την είδηση θανάτου του αγωνιστή δασκάλου.

Ο άτυχος άνδρας χθες το βράδυ ενεπλάκη σε ατύχημα με την μηχανή του μεταξύ των οδών Πελοπίδα και Δωδεκανήσου.

Ο Κωνσταντίνος Παπλωματάς ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Η είδηση του χαμού του άτυχου 50χρονου βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους αλλά και τους συναδέλφους του οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν ακόμη και τώρα αυτό που συνέβη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στις 16:00 στον Ι.Ν. Νέων Ταξιαρχών (Έναντι ΙΚΑ).

Η συντακτική ομάδα του peristerinews.gr εκφράζει τα ειλικρινή συλληπητήρια στους οικείους και τους συναδέλφους του.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κοσμοσυρροή στην αγορά του Περιστερίου για τις χριστουγεννιάτικες αγορές

Peristeri News

Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή 21/12 – Το εορταστικό ωράριο

Peristeri News

Επιχείρηση διάσωσης 539 μεταναστών στη Γαύδο

Peristeri News

Leave a Comment