PeristeriNews.gr
Καιρός

Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 έως 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 και τοπικά 33 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά.
Άνεμοι: Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία έως 34 βαθμούς κελσίου. στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της ηπείρου.
Άνεμοι: Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο ιόνιο βόρειοι 4 μποφόρ. Βαθμιαία βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 36 βαθμούς κελσίου. στην ήπειρο τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 και τοπικά στη Θεσσαλία έως 35 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και στις Κυκλάδες πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου. στις Κυκλάδες η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα βόρεια πιθανόν τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 και τοπικά 33 βαθμούς κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και από το απόγευμα θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι και σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 στο Αιγαίο και από το βράδυ και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση στα βόρεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών

Peristeri News

Βροχές, καταιγίδες και σκόνη

Peristeri News

Χαλάει ο καιρός

Peristeri News

Leave a Comment