Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα για τον Σωκράτη Φυτανίδη

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ημέρες με διπλές προπονήσεις, σήμερα έγινε μια προπόνηση το απόγευμα στην οποία έλαβαν μέρος όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης που ακολουθεί θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο αποτελεί τη μοναδική απουσία στην προετοιμασία της ομάδας μας που διεξάγεται στα Χάνια του Πηλίου.

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ημέρες με διπλές προπονήσεις, σήμερα έγινε μια προπόνηση το απόγευμα στην οποία έλαβαν μέρος όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

*Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων υπενθυμίζει ότι η προθεσμία για την συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση με δώρο πέντε διπλά εισιτήρια για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, εκπνέει την Παρασκευή στις 8 το βράδυ.

Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι που δεν έχουν αγοράσει ακόμη κάρτα διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν και να λάβουν κανονικά μέρος στην κλήρωση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βανδαλισμοί στο γήπεδο του Peristeri Volley – Εκτεταμένες ζημιές και ακύρωση προπονήσεων

Peristeri News

Ατρόμητος: Μεγάλο διπλό στην Τρίπολη με υπογραφή χαρακτήρα

Peristeri News

Ατρόμητος: Προβάδισμα δύο φορές, νίκη καμία – «γκέλα» με Πανσερραϊκό

Peristeri News

Leave a Comment