Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Θέλουν να αγιάσουν στον Ατρόμητο και δεν τον αφήνουν!



Στον θαυμαστό κόσμο της ΚΕΔ και του ελληνικού ποδοσφαίρου όλα γίνονται, ειδικά όταν πρόκειται για τον Ατρόμητο.

Μετά τις συνεχόμενες εις βάρος του αλλοιώσεις των αποτελεσμάτων (μείνετε συντονισμένοι…), οι Περιστεριώτες πλέον δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο από πέρυσι, παρά να βλέπουν μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Μέλο Περέιρα και η παρέα του.

Και η αλήθεια είναι ότι σήμερα το τερμάτισαν… Αυτό, γιατί, κατάφεραν να ορίσουν στο ματς του Ατρόμητου στη Λαμία διαιτητή από τη… Λαμία (τον Γιώργο Τζοβάρα συγκεκριμένα), δείγμα ότι οι ορισμοί γίνονται στην τύχη, χωρίς καμία σκέψη πιο πριν.

Ωστόσο, επειδή και η βλακεία μπορεί να οριοθετηθεί λίγες φορές, η ΚΕΔ πήρε πίσω την απόφασή της και όρισε τον Γιώργο Κομίνη από τη Θεσπρωτία. Πρόκειται για έναν έμπειρο διαιτητή, που μάλιστα ο Ατρόμητος είναι η ελληνική ομάδα που έχει σφυρίξει περισσότερο από κάθε άλλη και συγκεκριμένα 24 φορές.

Σε αυτό το εύρος αγώνων έχει ηττηθεί καθαρά και δίκαια σε 3 αγώνες, έχει νικήσει 14 ματς και έχει και 7 ιοπαλίες.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Εχίτζε Ουκάκι – Ποιος είναι ο 21χρονος εξτρέμ

Peristeri News

Πάλεψε για ένα ημίχρονο στο ΣΕΦ το Περιστέρι αλλά ηττήθηκε

Peristeri News

Πισωγύρισμα του Ατρόμητου και ήττα από τον ΟΦΗ στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment