Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Θα μας δίνει άδεια ο Τσίπρας να κυκλοφορούμε»

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε χθες στους Αγίους Αναργύρους ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, προσθέτοντας άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ της “βεντέτας” που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό.

Μιλώντας το πρωί στο Mega, o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατήγγειλε ότι η χθεσινή επίθεση στον κ. Λοβέρδο αποτελεί ένα “φασιστικό σχέδιο” του Αλέξη Τσίπρα και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

“Μπροστά στον φασίστα και τραμπούκο δεν μπορείς να είναι ακριβοδίκαιος” είπε, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι υπάρχει σχέδιο “να μην μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα παρά με την άδεια του Τσίπρα”.

Ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι τοπικοί παράγοντες αναγνώρισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ αυτών που επιτέθηκαν στον υπουργό Υγείας στους Αγ. Αναργύρους.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επίθεση κατά του νομπελίστα Τζέιμς Γουότσον στην Πάτρα, λέγοντας ότι “επιτέθηκαν γιατί δεν τους άρεσαν οι απόψεις του”.

Για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσεις για τον Κώστα Γαβρά, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε επτά πρόσωπα, όμως “ο κ. Τσίπρας το έκανε γαργάρα”.

“Εδώ και 60 χρόνια δίνω αγώνα για την ελευθερία της έκφρασης, δεν θα υποκύψω στον κ. Τσίπρα” υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment