Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Θα καταψηφίσει την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ ο Ν. Σηφουνάκης

Την ίδια στάση θα κρατήσει και ο Χρήστος Αηδόνης, που ανήκει στην ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών.

Δεν θα ψηφίσει την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης, όπως δήλωσε στη Βουλή. Την ίδια στάση θα κρατήσει και ο Χρήστος Αηδόνης, που ανήκει στην ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών.

«Προσωπικά, για δεύτερη φορά δεν θα συναινέσω σε αλλαγές που δεν λύνουν το πρόβλημα και εν τέλει δημιουργούν -και δικαίως- ένα αίσθημα εμπαιγμού σε χιλιάδες φορολογούμενους», είπε ο κ. Σηφουνάκης στη Βουλή κατά τη συζήτηση του ν/σ του υπουργείου Υγείας για το σύστημα αμοιβών στα νοσοκομεία.

«Δεν ξέρω», πρόσθεσε, «αν θα φτάσω στο σημείο να “αναπολήσω τον ΕΕΤΗΔΕ”, όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, αλλά δεν θα συνηγορήσω στη συνέχιση μίας εξόφθαλμης αδικίας».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σε δίκη παραπέμπεται ο Γιάνης Βαρουφάκης

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Leave a Comment