Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Θα αγωνίζομαι μέχρι να δικαιωθώ»



Τη δήλωση αυτή έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του Αρείου Πάγου με την οποία οριστικοποιείται η καταδίκη του για τη μείωση προστίμου σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων.

«Σέβομαι την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί σε καμία περίπτωση δεν παραβίασα τους νόμους, υπηρετώντας με συνέπεια τα καθήκοντά μου. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μέχρι τέλους για να δικαιωθώ». Τη δήλωση αυτή έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του Αρείου Πάγου με την οποία οριστικοποιείται η καταδίκη του για τη μείωση προστίμου σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων.

Ο κ. Ψωμιάδης τονίζει ότι θα μείνει πολιτικά όρθιος και προσθέτει: «Έχω πίσω μου νωπό το 52% του λαού της Κεντρικής Μακεδονίας που με στηρίζει. Αυτή η αγάπη του λαού επί 32 χρόνια μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω. Για την Πατρίδα, για την Ορθοδοξία, για τα παιδιά μας, για την ομογένεια, για τη Μακεδονία μας».

Σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επισημαίνει ότι η διοίκηση θα συνεχίσει το έργο των τελευταίων δέκα χρόνων. «Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα στελέχη της παράταξής μας. Ενωμένοι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, για την Κεντρική Μακεδονία» σημειώνει.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέρασε» με 159 «ναι» από τη Βουλή η ένταξη του στην ΑΑΔΕ

Peristeri News

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Leave a Comment