Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Θ. Θεοχαρόπουλος: Δυστυχώς επικρατούν ακόμα μονοκομματικές αντιλήψεις

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ότι μετά τις εκλογές δεν επιδίωξε ευρύτερες συνεννοήσεις και συναίνεση που απαιτείται για ένα εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης άσκησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Μιλώντας στον Real fm σχολίασε ότι στις προγραμματικές δηλώσεις δεν υπήρξε εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Τόνισε ότι θα πρέπει να παρουσιάσουμε στους εταίρους ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συγκεκριμένο το οποίος θα έχει τους τομείς πολιτικής με νέα στόχευση στον τουρισμό, στην πρωτογενή παραγωγή, στο θέμα της υγείας και της παιδείας.

«Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς να υπάρχει μια κοινωνική πολιτική σε αυτούς τους τομείς. Θα είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, για να μην έχουμε ως πρόγραμμα τα μνημόνια» ανέφερε.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μετά τις εκλογές δεν επιδίωξε ευρύτερη συνεννόηση και συναίνεση. «Δυστυχώς ακόμη επικρατούν μονοκομματικές αντιλήψεις αλλά έτσι όμως δεν δημιουργούνται συνθήκες οικονομικής και πολιτικής σταθερότητας» εκτίμησε.

Για την οικονομία και τα φορολογικά μέτρα ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη ασφυξία στην οικονομία και η κοινωνία δεν αντέχει άλλο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment