Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Τέσσερις χωροφύλακες νεκροί στην Τυνησία σε επίθεση ισλαμιστών

Τέσσερις Τυνήσιοι χωροφύλακες σκοτώθηκαν τη νύχτα σε «τρομοκρατική επίθεση» κοντά στα σύνορα με την Αλγερία, σε μια ζώνη στην οποία δραστηριοποιείται μια τζιχαντιστική οργάνωση.

Τέσσερις Τυνήσιοι χωροφύλακες σκοτώθηκαν τη νύχτα σε «τρομοκρατική επίθεση» κοντά στα σύνορα με την Αλγερία, σε μια ζώνη στην οποία δραστηριοποιείται μια τζιχαντιστική οργάνωση.

«Επειτα από μια τρομοκρατική επίθεση στη Μπουλαάμπα, στην επαρχία της Κασερίν, τέσσερις ήρωες της Εθνικής Φρουράς έπεσαν ως μάρτυρες», ανέφερε σε σύντομη ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών της Τυνησίας, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Η Μπουλαάμπα βρίσκεται στην περιοχή του Όρους Σαμπί, ενός ορεινού όγκου στα σύνορα με την Αλγερία όπου δρα η τζιχαντιστική ανταρτική οργάνωση της Τυνησίας.

Η οργάνωση αυτή, η οποία συνδέεται με την αλ-Κάιντα, καταδιώκεται από το Δεκέμβριο του 2012 από τις τυνησιακές δυνάμεις, οι οποίες επιχειρούν να εξουδετερώσουν τους μαχητές της χωρίς επιτυχία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford στην Κρήτη

Peristeri News

Γερμανία: Επανεξελέγη πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο Φρίντριχ Μερτς

Peristeri News

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον

Peristeri News

Leave a Comment