Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ταλαιπωρία για εκατόνταδες επιβάτες σε πτήση Αθήνα-Άμπου Ντάμπι



Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν εκατοντάδες πολίτες που είχαν προγραμματίσει να πετάξουν από Αθήνα για Άμπου Ντάμπι το απόγευμα της Δευτέρας.

Το αεροπλάνο της Wizz air ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από την Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας στις 18.20, αλλά εξαιτίας τεχνικής βλάβης δεν πέταξε και οι επιβάτες διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο.

Οι περίπου 180 επιβάτες για δεύτερη μέρα σήμερα, βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος, με την πτήση μέχρι και πριν λίγη ώρα να μην έχει αναχωρήσει (20:30) και αυτός ήταν ο λόγος και που επικράτησε ένταση μεταξύ των επιβατών, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία στην πύλη που περίμεναν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η αστυνομία προσπάθησε να ηρεμήσει τους επιβάτες και τους συνέστησε να απευθυνθούν στην αρμόδια υπηρεσία προκειμένου να ενημερωθούν για τα δικαιώματά τους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής Διαμαντής Καραναστάσης

Peristeri News

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες

Peristeri News

Καταγγελία για προβολή ακατάλληλου υλικού σε σχολείο στο Αιγάλεω

Peristeri News

Leave a Comment