Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ταυτοποιήθηκε δράστης εμπρησμού έξω από στρατόπεδο στον Ασπρόπυργο



Η Κρατική Ασφάλεια εξιχνίασε υπόθεση εμπρησμού, που συνέβη βραδινές ώρες στις 24 Αυγούστου, εξωτερικά της περίφραξης του Στρατοπέδου Σέεμαν στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Ως δράστης του εμπρησμού ταυτοποιήθηκε ένα άτομο, το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, πρωινές ώρες της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου, στον Ασπρόπυργο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σακίδιο πλάτης, κινητό τηλέφωνο καθώς και δύο αναπτήρες. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει συστηματικά και εντατικά, σε συνεργασία με άλλες αρμόδιες Αρχές, την επιτήρηση για αποφυγή πυρκαγιών και την εξιχνίαση εμπρησμών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμο σε επιχείρηση τροφίμων στο Περιστέρι για ελλιπείς ενδείξεις

Peristeri News

Αναστέλλεται αύριο η απεργία των ταξί εξαιτίας της κακοκαιρίας

Peristeri News

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή με απόφαση Περιφερειάρχη

Peristeri News

Leave a Comment