PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα θα υπάρξουν επαγγελματικά ανοίγματα.

ΚΡΙΟΣ

Επιστρατεύστε όλες σας τις δυνάμεις. Με την επιπλέον ορμή που θα σας κατακλύσει, μπορείτε να πετύχετε κάθε μεγαλεπήβολο στόχο σας. Αρκεί να ξαναβρείτε τον αρχικό ενθουσιασμό για το εγχείρημα, είτε να προτιμήσετε μια στρατηγική εξόδου αν δεν υπάρχει. Να ξέρετε ότι τώρα έχει μεγάλη σημασία το ποιον ξέρετε, γι’ αυτό αναζητήστε τις επαφές σας με ισχύ ή κάντε καινούργιες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ειλικρίνεια δεν χρειάζεται απολογίες, αν έχετε υπάρξει σκληροί με ανθρώπους που αγαπάτε, αυτή είναι η στιγμή να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αποδεχθείτε πού κάνατε λάθος και ζητήστε συγγνώμη. Μην δεχθείτε ημίμετρα ούτε αν κάποιος άλλος προκαλεί εντάσεις, αρκεί να κάνετε τον σχολιασμό σας διακριτικά και με ευγένεια. Έτσι θα δώσετε το έναυσμα να υιοθετήσει την ανάλογη καλή πρόθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιστρατεύστε τα φίλτρα σας, μπορεί να σας ξεφύγουν «ύπουλοι» σχολιασμοί σε μια στιγμή έντασης. Ίσως η ατμόσφαιρα να είναι αντιδραστική και να θεωρήσετε ότι εκφράζετε τη σκέψη όλων, αλλά αυτός που μιλά κρίνεται, γι’ αυτό προτιμήστε να κάνετε κάθε τέτοιο διάλογο ιδιαιτέρως. Να ζητάτε συμβουλές μόνο από άτομα που εκτιμάτε και εμπιστεύεστε. Ο σεβασμός της αξιοπρέπειας του άλλου, θα ενδυναμώσει αντί να βλάψει καίριους δεσμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έφτασε η στιγμή να κάνετε τη «συζήτηση», απαιτεί να εστιάσετε στις προβληματικές πτυχές μιας σχέσης. Είτε είναι προσωπική είτε επαγγελματική, ποτέ δεν πρέπει να αρκείστε σε υποθέσεις. Διευκρινίστε τα ζητούμενα κάθε πλευράς, για να ορίσετε και τις μελλοντικές προσδοκίες. Αν το θέμα σας είναι οικονομικό, απαιτείστε να γίνει γραπτώς κάθε συμφωνία. Αν είστε αδέσμευτοι, μην διστάσετε να κάνετε προσεγγίσεις, ακόμα και τα ακίνητα νερά, έχουν δυνατά ρεύματα σε βάθος.

ΛΕΩΝ

Είναι καιρός να κάνετε εκκαθαρίσεις. Αλλά αν διορθώνετε τα λάθη των άλλων ή αναλαμβάνετε τα βάρη τους, μόνο χάος θα δημιουργήσετε γύρω σας. Όσο εύκολη κι αν θεωρείτε αυτή την πρακτική, στέλνετε το μήνυμα ότι μπορούν να σας μεταθέτουν τις υποχρεώσεις τους. Πρέπει ο καθένας να είναι υπόλογος για τις πράξεις και τα καθήκοντά του. Αν δυσκολεύονται σε κάτι, ας ζητήσουν βοήθεια ή στήστε από κοινού νέους τρόπους εργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά συμβαίνουν απρόσμενα, μπορεί να σας φέρει κοντά με το άτομο που σας αναστατώνει. Ίσως νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι και στο μυαλό σας να βλέπετε ήδη το ρόδινο κοινό σας μέλλον. Ανάλογες εκπλήξεις μπορεί να προκύψουν και στον επαγγελματικό τομέα. Αλλά για να καρποφορήσει οτιδήποτε, πρέπει να εξελιχθεί φυσικά και όχι βεβιασμένα. Πρέπει να μειώσετε την ταχύτητά σας, να επικρατήσει η λογική αντί της φαντασίας. Όσο πιο ψηλά τοποθετείτε κάτι ή κάποιον, τόσο πιο επώδυνη θα είναι η πτώση.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε κυκλοθυμικοί; Αισθήματα που είχατε θάψει μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, προκαλώντας υπερβολικές αντιδράσεις. Πρέπει να εντοπίσετε τι πραγματικά σας ενοχλεί, πριν αρχίσετε να ξεσπάτε σε ανυποψίαστους ανθρώπους. Δεν αποκλείεται να σας βοηθήσει μια εξομολόγηση ή ένα καλό κλάμα, προτιμήστε να απευθυνθείτε σε ένα συμπονετικό δικό σας άτομο, που τα λόγια του είναι πάντα καίρια και φροντίστε να είστε ειλικρινείς, για να έχουν νόημα οι παρατηρήσεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε τις μάχες ισχύος, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με εξίσου κάθετους ανθρώπους και αυτή η «αντήχηση» δεν θα σας αρέσει καθόλου. Πάψτε να προσπαθείτε να επιβληθείτε στους άλλους, καλύτερα συμφωνήστε ότι διαφωνείτε. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε γενικότερα το φλέγον θέμα, φροντίστε να ακουστεί η άποψη της κάθε πλευράς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα πιάσει η ευχή σας να έχετε μια γαλήνια μέρα και η συγκυρία ευνοεί την ουσιαστική και εστιασμένη δράση, με επιμέλεια και πειθαρχία. Φροντίστε να είστε συνεπείς στον προγραμματισμό σας, ζητήστε μια δεύτερη γνώμη για αναφορές ή έγγραφα που πρόκειται να υπογράψετε. Η ατμόσφαιρα δεν ευνοεί καμία προσποίηση. Για ό,τι δεν γνωρίζετε, πάρτε χρόνο μέχρι να το μάθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε τα λόγια και περάστε στην πράξη. Μην εκνευρίζεστε αν οι άλλοι ζητούν περισσότερα στοιχεία ή έργα από εσάς, ξέρετε ότι το σωστό είναι να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα, πριν καταλήξουν σε συμφωνία. Δείτε το ως την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας. Στήστε ένα δομημένο σχέδιο που θα αναδεικνύει την ηγετική σας πλευρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές, τουλάχιστον βοηθά να προχωρήσετε παρακάτω. Όσο επώδυνη κι αν είναι μια κατάσταση, πρέπει να την κοιτάξετε κατάματα. Δεν θα αλλάξει κάτι αν την επεξεργάζεστε στο μυαλό σας. Αντί να κινηθείτε βεβιασμένες ή εν βρασμώ, διοχετεύστε την ενέργειά σας σε μια πιο καθαρτική διέξοδο. Να θυμάστε ότι η συγχώρεση είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε τον πολύ κόσμο, περιορίσετε τον κύκλο σας. Το ζητούμενό σας πρέπει να είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα των επαφών, για να αποφύγετε εντάσεις και απαιτήσεις. Δεν χρειάζεται να δίνετε αναφορά για τις κινήσεις σας σε κανέναν από υποχρέωση ή τύψεις, ειδικά αν δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Η εχεμύθεια και η χημεία μεταξύ των ανθρώπων δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment