PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 8 Ιουνίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, περιέργεια, κοινωνικοποίηση, ανάγκη για ποικιλία και ανανέωση.

ΚΡΙΟΣ

Συντονιστείτε με τις υψηλές ταχύτητες του μυαλού σας. Θα έχετε αμέτρητες και ευφυείς ιδέες για να αυξήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, μόνο μην ορμήσετε χωρίς σύνεση, κάντε την έρευνά σας, δείτε τους αριθμούς και στήστε ένα ρεαλιστικό σχέδιο. Αργότερα θα εστιάσετε και στα αποτελέσματα. Αναζητήστε τον επόμενο σημαντικό παράγοντα επιτυχίας, τις ιδανικές συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάντε το πρώτο βήμα αν θέλετε να έρθετε πιο κοντά με ένα ιδιαίτερο άτομο. Δώστε σημασία στις προσωπικές ανάγκες και τη γνησιότητά σας. Αργότερα η επικοινωνία θα γίνει ακόμα πιο εύκολη. Θα νιώθετε άνετα με τις λέξεις και θα σπάτε τον πάγο, χωρίς να «τρομάζετε κανέναν με το ζήλο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κινηθείτε ήρεμα και χαλαρά. Είναι ευκαιρία να παραμερίσετε τη φρενίτιδα που επικρατεί συνήθως γύρω σας. Φτιάξτε το πρόγραμμά σας, καθώς δεν θα διασπάται η προσοχή σε πολλά θέματα ταυτόχρονα. Αργότερα, θα αφυπνιστεί ξανά η αεικίνητη πλευρά σας. Απολαύστε τη, χωρίς να αμελείτε να κάνετε τακτά διαλείμματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εμπλουτίστε τις τεχνολογικές γνώσεις σας. Είναι καιρός να ελέγξετε τον εξοπλισμό σας, να αλλάξατε κωδικούς πρόσβασης στο διαδίκτυο για να τους ισχυροποιήσετε. Με την ευκαιρία, κάντε εφεδρικές αποθηκεύσεις σημαντικών αρχείων. Ο ρυθμός σας μπορεί να μειωθεί κάπως αργότερα. Εξοικονομήστε ενέργεια, δίνοντας προτεραιότητα στη διατροφή σας και τον επιπλέον ύπνο.

ΛΕΩΝ

Δώστε ώθηση σε έναν στόχο σας. Αξιοποιήστε τις δεξιότητες και τη λογική σας, για να κλείσετε όποια συμφωνία λαχταράτε. Θα πετύχετε περισσότερα αν περάσετε κατ’ ευθείαν στο θέμα αντί να το διανθίζετε, αργότερα μπορείτε να στραφείτε στην ψυχαγωγία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην εκπλαγείτε αν ξυπνήσετε και σκέφτεστε ένα ιδιαίτερο όνειρο, ούτε αν έχετε μια φαεινή ιδέα ενώ πίνετε καφέ. Αλλά μην βιαστείτε να γνωστοποιήσετε τις σκέψεις σας στους πάντες. Αργότερα η ακεραιότητα και η σύνεσή σας θα βοηθήσουν να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Και κανείς δεν θα μπορέσει να οικειοποιηθεί τις ιδέες σας, πριν τις βάλετε σε εφαρμογή.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να νιώθετε κάπως εσωστρεφείς στην αρχή της μέρας. Μην εστιάσετε σε όσα θα μπορούσαν να πάνε στραβά, για μην προκαλέσετε την τύχη σας. Αργότερα η οπτική σας θα στραφεί στις δυνατότητες και όχι τους περιορισμούς σας και θα ορίσετε εκ νέου τις προτεραιότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ας είστε έτοιμοι να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε σε μια επαγγελματική ή προσωπική συζήτηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε άδικο ή ότι οι ιδέες σας δεν έχουν αντίκτυπο. Σημαίνει μόνο ότι αναγνωρίζετε πως ο καθένας έχει τις απόψεις του. Αργότερα θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε, καθώς μία από τις δύο πλευρές μπορεί να αλλάξει θέση. Και να μην συμβεί, θα έχετε κερδίσει χρόνο για να βρείτε κοινό έδαφος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοιτάξτε τη δουλειά σας και μόνο, όσο κι αν σας δελεάσει η διάθεση να βοηθήσετε. Αν και έχετε πολλά να προσφέρετε, μπορεί να μην ενδιαφέρετε κάποιος να λάβει ή να μην τα προβάλετε σωστά. Καλύτερα να διεκπεραιώσετε τις πολλές υποχρεώσεις σας. Αργότερα θα έχετε τον χρόνο να στήσετε δυναμικές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει, διεγείρεται η ανάγκη σας για έκφραση. Είναι ιδανική στιγμή να επιλύσετε την όποια διαφωνία με ένα αγαπημένο άτομο. Αργότερα μπορείτε να επιστρέψετε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην ενδώσετε σε καμία κυκλοθυμία. Αν σας προβληματίζει μια διαφωνία με έναν συγκάτοικο ή συγγενή, στραφείτε στα εργασιακά καθήκοντα. Αργότερα τα σύννεφα θα απομακρυνθούν, το χιούμορ σας θα επιστρέψει και θα νιώσετε πάλι πιο δημιουργικοί και αυθόρμητοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Εστιάστε στα γεγονότα, όσο αξιόπιστο κι αν είναι το ένστικτό σας, μην στηριχτείτε σ’ αυτό και μόνο τώρα. Ερευνήστε και συλλέξτε στοιχεία, ειδικά αν εργάζεστε με μια ομάδα. Επιβεβαιώστε τις πληροφορίες σας με ειδικούς και με αξιόπιστες πηγές. Αργότερα μην ακολουθήσετε τους υπόλοιπους σε μια έξοδο αν δεν έχετε διάθεση. Γυρίστε στο σπίτι και ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί, ακόμα και τίποτα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment