PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα δράστε συνετά.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να γίνετε ακόμα πιο τολμηροί; Μπορείτε, είναι ευκαιρία να αναδείξετε την ιδιαίτερη και αυθεντική φύση σας. Κάθε επαφή που θα κάνετε δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου, έχει τη δυναμική να σας προσφέρει στήριξη και συμβουλές. Η ερευνητική σας τάση μπορεί να επιφέρει ανέλπιστες συνέργειες, χωρίς να αποκλείονται και οι προσωπικές έλξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Στραφείτε στις φιλοδοξίες σας. Τώρα δεν θέλετε να διεκπεραιώνετε υποχρεώσεις απλά, έχετε την ώθηση να εξελίξετε τους στόχους σας. Διεκδικήστε την αναγνώριση που αξίζετε, μιας και είστε από τους πλέον σκληρά εργαζόμενους. Η επιτυχία είναι εξαιρετική αίσθηση, που γίνεται πιο γλυκιά όταν την μοιράζεστε. Γνωστοποιήστε τα επιτεύγματά σας στο διαδίκτυο, προκειμένου να τα γιορτάσετε με φίλους και γνωστούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι καιρός να δώσετε φωνή στον «ανώτερο» εαυτό σας, καλείστε να επεξεργαστείτε τους πιο σημαντικούς σκοπούς της ζωής. Τολμήστε να πάρετε ρίσκα ή να διευρύνετε τα προσωπικά σας όρια. Μπορεί να μετάσχετε σε μια ακτιβιστική προσπάθεια της περιφέρειάς σας, είτε να ενταχθείτε σε κάποιο διαδικτυακό σεμινάριο. Το ένστικτο ή μια παρόρμησή σας, μπορεί να οδηγήσουν σε μια αναλαμπή. Γι’ αυτό παραμείνετε αισιόδοξοι και εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήπως δυσκολεύεστε λίγο να παραμείνετε ισορροπημένοι; Αν και θα θέλετε να δώσετε μια μεγάλη αγκαλιά σε όλο τον κόσμο, πρέπει να είστε επιλεκτικοί. Χρειάζεται μέτρο στο από πόσα και ποια άτομα θα ακούσετε τα προβλήματά τους. Υπάρχουν πολλά ενεργειακά «βαμπίρ», όπως και πολλοί που θα ευεργετηθούν από την τρυφερότητά σας. Εσείς πρέπει να εστιάσετε σε όσους την αξίζουν.

ΛΕΩΝ

Πόσο ισορροπημένο είναι το δούναι και λαβείν στις σχέσεις σας; Η τάση σας να παίρνετε τα ηνία όταν άλλοι δεν αποδίδουν ή είναι λιγότερο ικανοί, αποτελεί συνταγή για εξουθένωση. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να φανείτε ρεαλιστές, να κάνετε ένα βήμα πίσω αντί για μπροστά. Ίσως ένα άτομο να έχει τα φόντα να αντεπεξέλθει αλλά να του λείπει η ώθηση. Επιλέξτε να την δώσετε, όχι να δράσετε αντ’ αυτού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ώρα για εκκαθαρίσεις. Ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του εργασιακού σας χώρου, της ντουλάπας αλλά και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Η ατμόσφαιρα σας ωθεί να βελτιώσετε το περιβάλλον σας και να εμπνεύσετε και άλλους να κάνουν το ίδιο. Επίσης, πρέπει να δώσετε περισσότερη φροντίδα και αγάπη στον εαυτό σας. Δοκιμάστε ένα νέο πρόγραμμα εξάσκησης, ανανεώστε τη διατροφή σας με περισσότερες φρέσκες και τονωτικές τροφές.

ΖΥΓΟΣ

Φτάνει πια η μετριοπάθεια, καλείστε να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και να το δείξετε. Καλή είναι η ευγένεια και η αναμονή της κατάλληλης στιγμής για να πείτε κάτι. Ωστόσο, αυτές οι ακτίνες απαιτούν να εκφραστείτε χωρίς να λογοκρίνεστε. Από τις καλλιτεχνικές μέχρι τις επαγγελματικές σας δράσεις και τη συζήτηση των ονείρων σας, βάλτε πάθος και στόχο. Είστε μια αξιόλογη δύναμη, αλλά αν δεν φέρεστε ως τέτοια, πώς θα το μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σπίτι σας αποτελεί το καταφύγιό σας; Είναι η στιγμή να επενδύσετε την ενέργειά σας στην ενδυνάμωση των σχέσεων με τα άτομα του στενού σας κύκλου. Δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου, δεν αποκλείεται να αντέξετε ακόμα και τον συγγενή που συνήθως σας εκνευρίζει. Μόνο προσέξτε να μην το παρακάνετε, σε σημείο να εξαντλήσετε τις αντοχές σας. Σε κάθε περίπτωση, κλείστε αυτή τη διαδικασία με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο που θα σας αναζωογονήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε έτοιμοι να αδράξετε τη μέρα πριν καν πιείτε τον πρώτο σας καφέ. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα είναι οξυμένο, για όσα θέλετε να διεκδικήσετε ή να προωθήσετε. Φροντίστε να καταγράφετε τις εξαιρετικές αναλαμπές σας, θα έχουν πολλές προοπτικές αξιοποίησης. Είτε απευθύνεστε σε φίλους είτε σε επαφές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας, όλοι θα θέλουν να ακούσουν τα λεγόμενά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας, είναι καιρός να βάλετε ξανά τα σχέδιά σας στο τραπέζι και να τα μελετήσετε ρεαλιστικά. Δεν αρκεί να θεωρείτε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιες κινήσεις, πρέπει να υποστηρίζονται και από τα δεδομένα σας. Η σύνεση θα σας επιφέρει περισσότερη ηθική ικανοποίηση, όταν έχετε διασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να είστε προετοιμασμένοι για μια δυναμική ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας. Μπορείτε να κυριαρχήσετε στον κόσμο, να καταρρίψετε περιορισμούς και να ξεκινήσετε μια αποστολή που λαχταράτε. Τώρα πρέπει να προωθήσετε τα εγχειρήματα ή τους στόχους σας, χωρίς να διστάσετε να εκφράσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, μην τον χαραμίσετε σε τίποτα που δεν σας παθιάζει.

ΙΧΘΥΕΣ.

Μην πιέζεστε περισσότερο απ’ όσο αντέχετε. Θα είστε πιο παραγωγικοί αν ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων αντί να πιέζετε τις εξελίξεις. Θα λύσετε περισσότερα προβλήματα, αν αφήσετε τις λύσεις να προσεγγίσουν εσάς. Φυσικά κάποιοι θα επιμείνουν να τραβήξουν την προσοχή ή τη συμπόνια σας. Μην ενδώσετε, προτιμήστε να σιγάσετε το τηλέφωνο και να διαλογιστείτε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment