PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα δείτε ποια καθήκοντα δεν ολοκληρώσατε με επιτυχία.

ΚΡΙΟΣ

Παραμερίστε για λίγο την τελειομανία σας. Όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις από τον εαυτό σας στην καθημερινότητα, τόσο θα μεγαλώνει το άγχος σας. Θα είναι καλύτερα να χαλαρώσετε λίγο, να αποδεχθείτε τη ζωή με τα ελαττώματά της και να αγκαλιάσετε και τα δικά σας. Εξάλλου, οι ιδιορρυθμίες κάθε ιδιοσυγκρασίας την κάνουν μοναδική και όμορφη.

ΤΑΥΡΟΣ

Κρατήστε πιο σφικτά το πορτοφόλι σας, καλό είναι να ξεδίνετε με μια βόλτα στα μαγαζιά, όχι όμως να φτάνετε στο σημείο να ζημιώνετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Μελετήστε ρεαλιστικά τον προϋπολογισμό σας πριν αποφασίσετε μια κοστοβόρα αγορά. Αν κάτι πραγματικά αξίζει τον κόπο, να προχωρήσετε. Διαφορετικά να στραφείτε σε μια εναλλακτική και λιγότερο ακριβή επιλογή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην πιέζεστε να ικανοποιήσετε τους πάντες. Κάτι βαραίνει την ατμόσφαιρα περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε, στις θυσίες που κάνετε. Δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις, ακόμα και απέχοντας από την παροχή βοήθειας σε τρίτους. Επειδή προκλήσεις μπορεί να προκύψουν, στοχεύστε στο να εξομαλύνετε τα πνεύματα. Η μελέτη των δικών σας αξιόλογων ιδεών, θα σας ηρεμήσει και θα δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκεφτείτε το διπλά πριν βάλετε οποιαδήποτε υπογραφή. Μην πάρετε τίποτα ως δεδομένο, κάντε ενδελεχή έρευνα των δεδομένων και των παραμέτρων. Για να επικρατήσει η αρμονία, κάντε ερωτήσεις μέχρι να πάρετε απαντήσεις που θα σας καθησυχάσουν. Να αναζητήσετε τη χρυσή τομή, μόνο για όσα έχετε πειστεί ότι αξίζουν να τα διεκδικήσετε.

ΛΕΩΝ

Κάποια κοινά οικονομικά μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο. Είναι καιρός να θέσετε ξεκάθαρα την ανάγκη να αναλάβει ο καθένας το μερίδιό του, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο φιλικό περιβάλλον. Καλύτερα να είναι διαυγείς οι συνεννοήσεις σας, παρά να αρχίσουν να σωρεύονται πικρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε έτοιμοι να πατήσετε γκάζι σε μια πολλά υποσχόμενη προοπτική; Ίσως να μην καταφέρετε να πείσετε αυτούς που θεωρείτε συμμάχους σας. Πριν στραφείτε σε βοήθεια από εξωγενείς πηγές, κάντε την έρευνά σας: Αξιολογήστε κάθε εγχείρημα με ρεαλιστική ματιά και θα βρείτε την πιο αποδοτική διαδρομή.

ΖΥΓΟΣ

Μην μένετε μόνο στη ρόδινη οπτική των πραγμάτων, η προσπάθειά σας να ευχαριστείτε τους άλλους, αποτελεί κρύψιμο των καταστάσεων κάτω από το χαλί. Αλλά όπως δεν θέλετε να απογοητεύετε κανέναν, δεν πρέπει να αφήνετε ασχολίαστα τα προβλήματα. Αρκεί να αλλάξετε σκεπτικό, να βάλετε σε προτεραιότητα τη δική σας ζωή και τις υποχρεώσεις σας. Έτσι θα μειωθούν οι προσδοκίες που έχει κάθε πλευρά και θα επέλθει η ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δημοτικότητά σας δεν πρέπει να είναι αγώνας επικράτησης. Δεν πρέπει να παραβλέπετε όσα σας ενοχλούν, προκειμένου να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις ενός «ατρόμητου ηγέτη». Το θεμιτό είναι να υπάρχει ισορροπία, στη σκέψη και την ψυχολογία σας. Παραμείνετε ειλικρινείς και ακέραιοι προς τον εαυτό σας με γνώμονα τη λογική και τα επιχειρήματα. Ίσως να προκύψουν ανέλπιστες αίσιες λύσεις, όταν ανταλλάξετε απόψεις με όλες τις πλευρές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλετε να ισορροπήσετε την προσωπική με την επαγγελματική σας ζωή, αγαπητοί Τοξότες; Τραβήξτε γραμμή ανάμεσα στις υποχρεώσεις και τη διασκέδαση. Ακόμα κι αν έχετε την ανάγκη να κάνετε το «κάτι παραπάνω», τελικά αγχώνεστε και γίνεστε νευρικοί. Δώστε λίγο χρόνο και χώρο στην καθημερινότητά σας, γιατί ο καθένας αποδίδει με διαφορετικούς τρόπους. Ακόμα και μια ανάπαυλα για έξοδο με φίλους, θα σας επαναφέρει σε αρμονία με το περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το δέντρο από το δάσος; Ξεπεράστε άμεσα κάθε κριτική διάθεση, δεν χρειάζεται να συγκρίνεστε με κανένα «πρότυπο». Δείτε την ατμόσφαιρα ως ευκαιρία για να κάνετε εποικοδομητικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Αλλά το βασικό είναι να τις κάνετε με γνώμονα την αγάπη και την αποδοχή για τον εαυτό σας, για να έχουν το ιδανικό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιστρατεύστε την ψυχραιμία και την αντικειμενικότητά σας. Το πράσινο τέρας της ζήλιας μπορεί να θολώσει την οπτική σας. Για να μην γίνετε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας, διερευνήστε πρώτα τι πραγματικά συμβαίνει. Μια ειλικρινής συζήτηση θα αποκαλύψει τι παρεξηγήσατε και θα αποφύγετε να κάψετε πολύτιμες γέφυρες. Αν κάποια σχέση έχει πληγεί ήδη, περιμένετε λίγες μέρες πριν κάνετε κινήσεις συμφιλίωσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Προετοιμαστείτε για μια δύσκολη συναισθηματική διαδρομή. Επειδή θα δυσκολευτείτε να σκεφτείτε με διαύγεια, καλύτερα αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων τώρα. Επίσης προσέξτε να μην ξεσπάσετε την πίεσή σας σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα. Δείτε τη συγκυρία ως μια ευκαιρία, να απομακρυνθείτε λίγο από το σύνολο και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment