PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Ιουλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Αισιοδοξία, ανάγκη για κοινωνικοποίηση και συναναστροφή.

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε τις αντιδράσεις σας, δεν αποκλείεται να νιώθετε κάπως κυκλοθυμικοί, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία για να βγάζετε την αναστάτωσή σας σε άλλους. Η λύση δεν είναι να θάβετε τα συναισθήματά σας, ούτε να προσποιείστε. Το καλύτερο είναι να πάρετε μια απόσταση και να κοιτάξετε τα θέματά σας πιο αντικειμενικά. Θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους προσέγγισης, χωρίς να πληγώσετε κανέναν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενίοτε οι φίλοι και τα οικονομικά δεν έχουν ευτυχή σύμπραξη, θα το αντιληφθείτε. Καλό θα είναι να καταπνίξετε μια παρόρμησή σας για υπερβολικά γενναιόδωρες κινήσεις. Όσο ευγενείς κι αν είναι οι προθέσεις σας, καλύτερα να μοιράσετε ισότιμα τα έξοδά σας σε κοινές εξόδους. Ειδικά αν θα φάτε ή θα πιείτε λιγότερο από τους άλλους, να ζητήσετε χωριστό λογαριασμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε μια τάση να είστε αντικομφορμιστές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσέξτε να μην ξεπεράσετε τα όρια στην έκφραση των καινοτόμων ιδεών σας, αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Η επίδραση της όψης είναι σύντομη, μέχρι αύριο θα έχετε ανακτήσει τη διαύγειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιλέξτε συνειδητά να μην ανταποκρίνεστε σε ποια πίεση σας ασκείται. Ειδικά στα επαγγελματικά σας, το πιο πιθανό είναι να μην καταφέρετε να απορροφήσετε τον όγκο των πληροφοριών και απαιτήσεων. Οι εργασιακές υποχρεώσεις έχουν προτεραιότητα, έναντι του φίλου που πανικοβάλλεται με το παραμικρό.

ΛΕΩΝ

Μην βιαστείτε να αμφισβητήσετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Μπορεί κάποιοι να θέτουν εσκεμμένα «παραπέτασμα καπνού» για να προστατεύσουν τον εαυτό τους, είτε να σας χρησιμοποιήσουν, για να καλύψουν μια δική τους παρασπονδία. Κρατήστε τις απόψεις σας, μην πέσετε στην παγίδα τρίτων. Δικαιούστε να φλερτάρετε αν νιώσετε μια έλξη, αρκεί να αφήσετε περιθώριο χρόνου πριν προχωρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είναι αυτή καλή στιγμή για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια με κάποιο άτομο. Μπορεί το ταίρι σας να μην είναι στην ίδια φάση με εσάς ή να μην είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα. Σεβαστείτε το και ασχοληθείτε με δικά σας θέματα επί του παρόντος. Αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε μια υποσχόμενη συνάντηση, αλλά πρέπει να της δώσετε χρόνο για να δείξει τη δυναμική της.

ΖΥΓΟΣ

Η έρευνα δεν αρκεί για να κάνει κάποιον ειδήμονα σε κάτι. Μπορεί να μπερδέψετε τα γεγονότα με τις απόψεις, καθώς τα περίπλοκα θέματα έχουν και πολλές αφανείς πλευρές. Αν θέλετε πραγματικά να μάθετε κάτι, απευθυνθείτε σε έναν έμπειρο γνώστη. Είναι βέβαιο ότι θα κολακευτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συναισθήματα μπορεί να σας εξαντλήσουν. Όσα νιώθετε, ίσως να απαιτήσουν περισσότερη λογική και πρακτικότητα. Σπάστε τις συνήθειές σας, με αλλαγές στον τρόπο που προσεγγίζετε τους άλλους. Ακόμα και σε μια νέα γνωριμία, επιλέξτε τον ρεαλισμό αντί της ορμής σας. Αφήστε τον χρόνο να δείξει αν το εν λόγω άτομο έχει προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε τις πιθανές παγίδες στη διαδρομή σας. Η έκφραση των βαθύτερων αισθημάτων σας, μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν έγινε κατανοητή. Όταν αλλάξει το κλίμα στην ατμόσφαιρα, θα έχετε τις ευκαιρίες να δοκιμάσετε ξανά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι απαραίτητο να είστε κάθε μέρα άρτιοι. Δεν αποκλείεται να αμφιβάλετε ακόμα και για τον τρόπο που σκέφτεστε, είτε ένας συνεργάτες να έχει άλλη άποψη για ένα θέμα. Επειδή δεν θα φτάσετε τώρα σε μια χρυσή τομή, αναβάλετε τη συζήτηση για μια άλλη μέρα ή συμφωνήστε ότι διαφωνείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε μια τάση «γενναιοδωρίας», ίσως θεωρήσετε ότι έχετε τον έλεγχο. Αλλά αν βρεθείτε μπροστά σε ένα καινούργιο γκάτζετ ή μια ονειρική τσάντα, θα βγάλετε την πιστωτική σας χωρίς σκέψη. Και αν δεν κοιτάξετε την τιμή ή τους όρους επιστροφών, ίσως αύριο να εύχεστε να μην είχατε κάνει καν αυτή την αγορά.

ΙΧΘΥΕΣ

Κανείς δεν μπορεί να σας δημιουργήσει ενοχές εν αγνοία σας. Πρέπει να αντισταθείτε σε κάθε δέλεαρ να εμπλακείτε σε δραματικές καταστάσεις, δεν θα είστε σε θέση να αποδώσετε. Η συναισθηματική χειραγώγηση θα είναι μια τάση τώρα, γι’ αυτό είναι στο χέρι σας να δείξετε στους άλλους πώς θέλετε να σας φέρονται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment