PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές και κοινωνικές.

ΚΡΙΟΣ

Η ένταση αυξάνεται μέσα στην ημέρα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει απογοήτευση και κατήφεια που θα σε απομακρύνει από φιλικά πρόσωπα και πιθανά να υπάρξουν προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σε καλεί να δείξεις όλη σου την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οφείλεις να ξεφύγεις από παρωπίδες και εγωκεντρισμό που δεν επιτρέπουν να λειτουργήσεις με αντικειμενικά κριτήρια. Δείξε καλή διάθεση και κατανόηση και δεν θα χάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητα δείχνει τις διαθέσεις της καθώς αυξάνονται οι ρυθμοί λόγω υποχρεώσεων και απαιτήσεων που μπορεί να σε απασχολούν. Μην επιτρέψεις σε τίποτα να επηρεάσει την διάθεσή σου και να χάσεις την αισιοδοξία σου. Προσοχή καθώς εκκρεμούσες καταστάσεις επανεμφανίζονται και προκαλούν συναισθηματική φόρτιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αισιοδοξία και η παιδικότητα που υπάρχει μπορεί να περιοριστούν από φοβίες και καχυποψία που επηρεάζουν την συμπεριφορά σου. Οι ανατροπές που μπορεί να επηρεάσουν δημιουργικές ασχολίες που σε ενδιαφέρουν πιθανά να σου χαλάσουν το κέφι.

ΛΕΩΝ

Έχεις την ανάγκη να μείνεις μακριά από την κοινωνικές συναναστροφές καθώς θέλεις να νιώσεις ασφάλεια εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται η κυκλοθυμία να οδηγήσει σε μελαγχολία και απαισιοδοξία που θα χαλάσει το θερμό περιβάλλον που υπάρχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα κοντινά σου πρόσωπα πρωταγωνιστούν και δημιουργούν την διάθεση για επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στην καθημερινότητα που θα επηρεάσουν την συμπεριφορά σου και πιθανά να οδηγήσουν σε εκρήξεις.

ΖΥΓΟΣ

Επικεντρώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα. Αυτό μπορεί να χαλάσει την διάθεσή σου, κάτι που θα γίνει αισθητό στο περιβάλλον σου και θα επηρεάσει την ατμόσφαιρα εγείροντας εγωκεντρικές τάσεις που θα ενοχλήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη να εκδηλώσεις ότι νιώθεις κυριαρχεί σήμερα και μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στους γύρω σου. Οφείλεις να αποφύγεις την σκληρότητα και τις επιθετικές διαθέσεις που θα σε αποξενώσουν από σημαντικά πρόσωπα για εσένα καθώς είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους καθώς έρχονται στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που σε επηρεάζουν. Καλά θα κάνεις να δείξεις αυτοκυριαρχία καθώς δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε κοντινά πρόσωπα και να προκαλέσεις ανούσιες εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φιλικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να δείξεις κατανόηση και καλή προαίρεση. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις εντάσεις και ψυχροπολεμικές συμπεριφορές που δεν είναι δύσκολο να προκύψουν κατά την διάρκεια της ημέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ανάλογες υποχρεώσεις. Πρόσεχε την απότομη και απόλυτη συμπεριφορά σου καθώς με μεγάλη ευκολία θα οδηγηθείς σε προστριβές και ψυχρότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον και σε πιθανά επιμορφωτικά ζητήματα που σου κεντρίζουν την προσοχή. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου σε συζητήσεις στις οποίες συμμετέχεις καθώς η ένταση δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment