• Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Peristeri News
Αύγουστος03/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα υπάρξει ανάγκη για κοινωνικοποίηση, συναναστροφές, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες.

ΚΡΙΟΣ

Μην αναμένετε να έρθει η ευκαιρία να σας βρει, κάντε εσείς το βήμα για την αναβάθμισή σας. Αξιοποιήστε κάθε ιδέα σας για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, όποιος κι αν είναι ο τομέας της βασικής ή μιας παράλληλης απασχόλησης. Με αυτή την ορμή και λίγη επιπλέον προσπάθεια, μπορείτε να στοχεύσετε πιο μακριά απ’ όσο νομίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μοιραστείτε τη σοφία σας με όσους θα συρρέουν να την λάβουν, μόνο προσέξτε πόσο σοβαρά θα πάρετε τον πιθανό ρόλο του «θεραπευτή», φέρνοντας φίλους και συνεργάτες προς το μέρος σας. Να προσφέρετε ευήκοα ώτα και τις συμβουλές σας, αλλά να αποφύγετε να εμπλακείτε στα δράματά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακολουθήστε την ανάγκη σας για λίγη απομόνωση. Δεν χρειάζεται απολογίες η εξωστρεφής ιδιοσυγκρασία σας, αν πρέπει να επαναφορτίσει τις κοινωνικές μπαταρίες της. Δεν έχετε διάθεση για σπατάλη χρόνου, δικαιούστε να αποφύγετε μια κοινωνική περίσταση αν σας πιέζει. Μείνετε στο σπίτι χωρίς τύψεις, για ένα απολαυστικό αφρόλουτρο ή μια καλή ταινία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκεφτείτε το διπλά πριν απαντήσετε σε μια πρόταση που ακούγεται δελεαστική. Ευτυχώς, η συντηρητική ιδιοσυγκρασία σας δεν μπαίνει εύκολα σε πειρασμούς. Με τα συνήθη αργά αλλά σταθερά και αξιόπιστα βήματά σας, θα φτάσετε στην ευημερία πιο γρήγορα και σίγουρα.

ΛΕΩΝ

Δεν είναι του χαρακτήρα σας να ακολουθείτε τους πολλούς. Αξιοποιήστε αυτό το όπλο σας και ακολουθήστε την καρδιά σας, για να κινηθείτε με τον δικό σας τρόπο. Εκφράστε ελεύθερα τις θέσεις σας και αν κάποιοι συμφωνούν, θα κερδίσετε μάχιμους συμμάχους. Μόνο χαμηλώστε λίγο τον τόνο της φωνής σας, για να μην θίξετε κανέναν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πάντα προτιμάτε τη γαλήνη από τις συγκρούσεις, αλλά ενίοτε οι συγκυρίες είναι προκλητικές. Ίσως να νιώσετε άβολα σε κάποιες καταστάσεις, που είναι σίγουρο ότι ο διάλογος θα είναι δύσκολος. Αλλά αν σκεφτείτε ότι δεν έχετε να χάσετε κάτι, μόνο ανοδική μπορεί να είναι η εξέλιξη αυτής της συζήτησης.

ΖΥΓΟΣ

Μην προσφερθείτε να αναλάβετε πολλά, παρά την έντονη ενέργειά σας, έχετε υποχρεώσεις που απαιτούν την απερίσπαστη προσοχή σας. Μην φτάσετε στο σημείο να εξουθενωθείτε, αναζητήστε το κίνητρο πίσω από αυτή την υπερκινητικότητα. Αρκεστείτε στα δικά σας θέματα, ώστε μετά να έχετε χρόνο να ξεκουραστείτε και να επιστρέψετε ακόμα πιο παραγωγικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο κύκλος σας είναι κάπως «κλειστοφοβικός» τελευταία; Μπορείτε να τον διευρύνετε τώρα. Η σφαίρα της επιρροής σας μπορεί να επεκταθεί, καθώς θα εντυπωσιάζετε τους άλλους χωρίς να προσπαθήσετε πολύ. Πάντως αποφύγετε να υπερβάλετε για όσα έχετε να συνεισφέρετε, αφήστε τα έργα σας να μιλήσουν από μόνα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είστε ο Άτλαντας που έπρεπε να κουβαλά το βάρος όλου του κόσμου στους ώμους του, ίσως ξεχνάτε ότι δικαιούστε να λέτε «όχι». Η συμβουλή για εσάς είναι να απαλλαγείτε από κάθε ευθύνη που δεν θα επιφέρει συνέπειες. Μιας και τώρα κεντρίζεται επίσης ο τομέας σας της υγείας, η μείωση του φόρτου εργασίας θα μειώσει τα επίπεδα του άγχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ζωώδης μαγνητισμός σας ανεβαίνει κατακόρυφα. Κάθε επαφή σας μπορεί να γίνει ορμητική ή/και καυτή, ακόμα και με ένα βλέμμα. Επειδή οι άλλοι θα λιώνουν στην παρουσία σας και μόνο, να είστε ξεκάθαροι με το τι και ποιον λαχταράτε. Έτσι δεν θα βρεθείτε αργότερα αντιμέτωποι με άβολες εξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κινηθείτε με αγάπη. Ακόμα κι αν υπήρξαν εντάσεις τις τελευταίες μέρες, τώρα μπορείτε να κάνετε πιο τρυφερές προσεγγίσεις. Αν κάνετε νέες γνωριμίες, ανοιχτείτε λίγο περισσότερο. Όταν οι άλλοι βλέπουν την ευάλωτη πλευρά σας, είναι πιο πρόθυμοι να ανοίξουν και τη δική τους καρδιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αδημονείτε να γνωστοποιήσετε κάτι στον κόσμο; Αυτή είναι η ιδανική στιγμή. Βγείτε από τα παρασκήνια, αφήστε τα ταλέντα σας να ανθίσουν μπροστά σε ένα ευρύ κοινό. Κάντε αναρτήσεις και προσεγγίστε κάθε επαφή σας με επιρροή. Η σωστή κίνηση την κατάλληλη στιγμή στο σωστό άτομο, μπορεί να καθορίσει όλο το παιχνίδι.

Ετικέτες: