PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα λαμβάνετε τις δονήσεις του περιβάλλοντος, γι’ αυτό παραμείνετε ευγενικοί.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα καλεί επιτακτικά να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να εκφράσεις συναισθήματα και να μην εγκλωβιστείς στον εκνευρισμό που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά καθημερινότητα και πιθανές εκκρεμότητες που καλείσαι να τακτοποιήσεις. Προσοχή γιατί οι ανατροπές είναι πιθανές που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού και να δημιουργήσουν ένταση στο περιβάλλον που κινείσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα στην προσωπική σου ζωή που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και σε καλούν να ανατρέψει την προσωπική σου κοσμοθεωρία και επιδιώξεις που μπορεί να είχες για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα στρέφει την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσεις. Οι δονήσεις είναι έντονες και μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και καχυποψία που θα ταλαιπωρήσουν την ψυχολογία και τις σχέσεις με τους γύρω σου.

ΛΕΩΝ

Η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα με το κοντινό και ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Προσοχή γιατί οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές σε αιφνιδιάζουν και εκτοξεύουν τον εκνευρισμό στα ύψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα σε καλεί να αναλογιστείς τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πατάς σταθερά στα πόδια σου και να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Οι ανατροπές στον καθημερινό προγραμματισμό είναι αναμενόμενες και μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στην ψυχολογία σου.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις σχέσεις με το περιβάλλον σου και πως θέλεις να εξελιχθούν. Ο δυναμισμός κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που καλά θα κάνεις να περιορίσεις για να μην υπάρξουν μετωπικές συγκρούσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να εντείνουν τον συναισθηματισμό σου. Προσοχή σε αποφάσεις που μπορεί να παρθούν χωρίς ξεκάθαρη σκέψη καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε απογοήτευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικεντρώνει την προσοχή σου στις φιλικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Η ένταση θα είναι κακός σύμβουλος για αυτό φρόντισε να την αποφύγεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που μπορεί να αγγίζουν τη δημόσια εικόνα σου. Οι ανασφάλειες κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να προτάξεις τη λογική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ένταση καλά κρατεί και δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα και με ψύχραιμη λογική πως θα πρέπει να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το να γίνεις σκληρός δεν θα βοηθήσει στο να σε καταλάβουν οι γύρω σου, αντίθετα θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα με πρόσωπα που έχουν παίξει ρόλο συναισθηματικά και έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σου. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται συνδυαστικά και πάλι μπροστά σου για να δώσεις οριστικές λύσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment