PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθησία, συμπόνια, ονειροπόληση, έντονη φαντασία.

ΚΡΙΟΣ

Θέλετε να τραγουδήσετε, να πείτε μια ιστορία ή να κάνετε δηλώσεις για την αγάπη; Αυτή είναι η ιδανική στιγμή. Με τις υπερδυνάμεις σας να αυξάνονται κατακόρυφα, χρωστάτε σε εσάς και τους θαυμαστές σας αυτές τις δημοσιοποιήσεις. Αξιοποιήστε αυτές τις δύο εβδομάδες επίσης για να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας και να βάλετε περισσότερη χαρά στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πού είναι η αγάπη; Τώρα μπορείτε να εξομαλύνετε το κλίμα με φίλους ή συγγενείς, θα επουλώσετε κάθε πλήγμα. Δεν χρειάζεται να επαναλάβετε τις λεπτομέρειες κάθε δυσχερούς περίστασης, αλλά πρέπει να δείξετε πόσο νοιάζεστε και πόσο ειλικρινής είναι η πρόθεσή σας να επιστρέψει η αγάπη σε αυτές τις σχέσεις. Όταν το εννοείτε, θα το νιώσει και η άλλη πλευρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην χάνετε χρόνο σε κουτσομπολιά και μικρότητες. Η φυσική σας ευστροφία φορτίζεται και θα σας κατακλύσουν οι δημιουργικές ιδέες, γι’ αυτό να έχετε κοντά σας συνεχώς ένα μέσο καταγραφής τους. Πολύτιμες θα είναι και οι ανταλλαγές απόψεων με τα κατάλληλα άτομα και δεν αποκλείεται σύντομα να είστε οι επόμενοι ηγέτες στον τομέα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εστιάστε στα ζητούμενά σας. Αυτή η παραγωγική περίοδος είναι ιδανική για τα πρακτικά θέματα, που με την απαραίτητη δουλειά μπορεί να δώσουν ώθηση σε κάθε υποσχόμενη ιδέα. Επίσης, να είστε σε επαγρύπνηση για πόρτες που μπορούν να ανοίξουν και αναζητήστε νέες εργασιακές ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Το σύμπαν σας παραδίδει το μικρόφωνο. Η προσοχή των πάντων θα είναι στραμμένη πάνω σας, γι’ αυτό αποφασίστε πώς θέλετε να τους συναρπάσετε. Άτομα με επιρροή θα ενδιαφερθούν για τα δημιουργικά σας εγχειρήματα αν τα προσεγγίσετε. Τώρα προσέξτε περισσότερο και την εμφάνισή σας, ώστε να αντανακλά την εικόνα που θέλετε να «δει» ο κόσμος από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενίοτε η κριτική φωνή μέσα σας είναι εκκωφαντική. Γι’ αυτό φροντίστε να περιτριγυρίζεστε από υποστηρικτικά άτομα. Πάψτε να αμφιβάλετε για τα σχέδια και τους στόχους σας, εσείς επηρεάζετε τους άλλους με τις ιδέες απόψεις σας. Όση προσπάθεια κι αν χρειαστεί, πρέπει να εστιάσετε στα αποτελέσματα που εσείς θέλετε αντί να αναζητάτε τι μπορεί να πάει στραβά.

ΖΥΓΟΣ

Εμπιστευτείτε το ομαδικό πνεύμα σας, για να κατακτήσετε κάτι επικό. Σας είναι εύκολο να στηρίζετε φίλους και συνεργάτες, αλλά μπορείτε να διοχετεύσετε την παλλόμενη ενέργειά σας σε μια συγκεκριμένη ομάδα. Τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης μπορούν να διευρυνθούν όσο θα αλλάζετε τον κόσμο προς το καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναθεωρήστε και αναβαθμίστε την καριέρα σας. Μιας και η πρώτη εντύπωση πάντα μετρά, υιοθετήστε την εμφάνιση που ανταποκρίνεται στα ζητούμενά σας. Ανάλογη ανανέωση θα ευνοήσει και τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης, γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε περισσότερο τα λόγια σας. Καλό είναι να παραμένετε ειλικρινείς, αρκεί να μην φτάνετε στο σημείο να υπογραμμίζετε τις πικρές αλήθειες, προτιμήστε τη διπλωματία, ακόμα και με λίγη προσπάθεια. Τολμήστε τώρα να διευρύνετε και το γνωστικό σας πεδίο, μαθαίνοντας μια επιπλέον ξένη γλώσσα ή εντρυφώντας στην αστρολογία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ζωώδης μαγνητισμός σας γίνεται πιο ορμητικός από ποτέ και δεν θα κοπιάσετε για να έλξετε πολλούς προς το μέρος σας. Αλλά φροντίστε να κάνετε την απαραίτητη διαλογή, εστιάζοντας σε άτομα που συνδέεστε πνευματικά και ψυχικά. Αν είστε δεσμευμένοι, ενδείκνυται να κάνετε τις «συζητήσεις» για το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διαθέτετε μια παράδοξη ιδιοσυγκρασία. Είστε εξίσου κοινωνικοί όσο και αυτόνομοι. Με τον μαγνητισμό σας οξυμένο, γιατί να μην μοιραστείτε τα βάρη σας με άτομα ανάλογου σκεπτικού; Μπορεί να αφορούν ένα δημιουργικό εγχείρημα, το ρομάντζο ή έναν συνδυασμό τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Μειώστε την ταχύτητά σας. Αρχικά προσέξτε το σώμα και την καλή φυσική σας κατάσταση. Να κινήστε περισσότερο και να κάνετε συνήθειά σας τα τακτά διαλείμματα. Έτσι θα μειώσετε κάθε είδους πίεση σωματική και πνευματική, αρκεί να στήσετε ένα πρόγραμμα πιο αποδοτικό και ευέλικτο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment