PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Τα συναισθήματα θα είναι έντονα θα υπάρξει δυνατότητα για κατανόηση και αποδοχή.

ΚΡΙΟΣ

Αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας για να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που αγαπάς, καθώς μετά το μεσημέρι αυξάνονται οι εργασιακές υποχρεώσεις και αλλάζεις προτεραιότητες. Η επικοινωνία θα λειτουργήσει υπέρ σου καθώς δείχνεις κατανόηση και ευελιξία στο περιβάλλον που κινείσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιδικία με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς οι διαφωνίες σε σχέση με κοινές δράσεις μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες. Φρόντισε να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και παράλληλα να αποκρούσεις πιθανή επιθετικότητα των άλλων που θα σε ενοχλήσει σφόδρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζητήματα οικογενειακής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση και να οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και συγκρούσεις. Προσοχή καθώς απωθημένα και ενοχές είναι εύκολο να σε κατακλύσουν και να απαιτείς στην κυκλοθυμική σου διάθεση απογοητευμένος από οικεία πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απολαμβάνεις μετά το μεσημέρι την παρέα των κοντινών σου προσώπων που σου φτιάχνουν το κέφι και σε βοηθούν να εκφράσεις ότι νιώθεις. Αυτό λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχολογία σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να σταθείς με σιγουριά στα πόδια σου και να πραγματοποιήσεις ότι βάλεις στο μυαλό σου.

ΛΕΩΝ

Η κοινωνικότητά σου μέχρι το μεσημέρι θα σε βοηθήσει να λάμψεις και να ξεχωρίσεις όπου και αν βρεθείς. Αργότερα στρέφεις την προσοχή σου σε ότι σου προκαλεί συναισθηματική αναστάτωση. Σκέψου τι είναι αυτό που σου δημιουργεί σιγουριά και δεν αφήνει περιθώρια για να προκληθεί άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βγαίνεις από την εσωστρέφεια και μπορείς να κάνεις κινήσεις και να βρεθείς σε παρέες που θα δείξεις ποιος πραγματικά είσαι. Η απαισιοδοξία θα μείνει στην άκρη καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να αντιληφθείς με μεγάλη ευκολία τι μπορείς να επιτύχεις και να πιστέψεις στον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις την ανάγκη να απομονωθείς και να αφιερώσεις χρόνο σε ότι σε επηρεάζει ψυχολογικά. Η λογική θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλα αυτά που σε βουλιάζουν και δεν αφήνουν περιθώρια να δεις με αισιοδοξία την προσωπική σου πορεία. Έχεις την δυνατότητα να ξεφύγεις από πληγές και τραύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού σου περιβάλλοντος μπορείς να περάσεις μοναδικά γι’ αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις τον χρόνο για να διασκεδάσεις και να εντρυφήσεις σε νέα αντικείμενα που θα σε γεμίσουν πνευματικά και ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιλέγεις να απομονωθείς χωρίς να εκφράζεις συναισθήματα και σκέψεις στο περιβάλλον σου. Οι αμφιβολίες και η καχυποψία εντείνονται, όμως αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια καθώς δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις στις προθέσεις των άλλων και να αντιδράς πραγματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανεβαίνει κατακόρυφα η ψυχολογία σου καθώς απολαμβάνεις τις παρέες και την διασκέδαση με παλιούς φίλους και γνωστούς. Οι πνευματικές σου αναζητήσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο καθώς λειτουργούν ανακουφιστικά για την ψυχολογία σου και σου δίνουν ώθηση να αναζητήσεις νέα δεδομένα στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αναστάτωση που νιώθεις από το μεσημέρι και μετά μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές που θα σε εκθέσουν. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τους φόβους σου και να προσπαθήσεις να εκφράσεις βαθύτερες σκέψεις που θα σε βοηθήσουν να εκτονωθείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όμως δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα προσπαθώντας να επιβάλεις απόψεις και επιθυμίες. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι έντονες και θα σου στοιχίσουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment