PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 25 Μαΐου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Έντονη θα είναι η διαίσθηση.

ΚΡΙΟΣ

Συντονιστείτε με την ενέργεια των άλλων. Θα είναι εύκολο να ανοιχτούν όλες οι πτυχές των διαισθήσεων, που δεν αποκλείεται να βοηθήσουν κάποιους και σε ψυχολογικό επίπεδο. Μόνο φροντίστε να διατηρήσετε υγιή όρια, όταν πρόκειται να επιλύσετε κάποια θέματα, να θυμάστε ότι είστε συνομιλητές, όχι σωτήρες ο ένας του άλλου.

ΤΑΥΡΟΣ

Παραμερίστε λίγο τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μην αναβάλετε κάποιες ιδιαίτερες συζητήσεις ή επαφές, δεν είναι συχνά ανοικτά αυτά τα ευαίσθητα πεδία, τώρα είναι η στιγμή να ενισχύσετε τους δεσμούς σας. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, διαθέστε λίγο επιπλέον χρόνο μόνο για εσάς και το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα φτάσετε πιο γρήγορα κάπου με επιτακτικές πρακτικές. Εστιάστε στο μέλλον που θέλετε, αλλά μειώστε την ένταση που το διεκδικείτε. Ακούστε καθετί καινούργιο και ανανεωτικό έχουν να προτείνουν οι υπόλοιποι. Επίσης, δεν πρέπει να ξεπεράσετε τη γραμμή ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά, έχετε τους φίλους σας για να κάνετε εκμυστηρεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο οραματισμός είναι το πρώτο βήμα για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Σκεφτείτε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας και οπτικοποιήστε τα, με χρώματα και σχέδια που θα σας ενεργοποιούν. Παράλληλα, περιποιηθείτε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας. Η ομορφιά τονώνει τη διάθεσή σας και οι φωτογραφίες που θα αναρτήσετε θα αυξήσουν τον κύκλο των επαφών σας.

ΛΕΩΝ

Μην απομακρύνετε καμία σκέψη σας. Να αναμένετε να έρθετε σε επαφή με ένα σημαντικό άτομο της ζωής σας, ακόμα κι αν βρίσκεται σε άλλη γεωγραφική περιφέρεια. Μια από τις δύο πλευρές κάτι θέλει να διαχειριστεί, εσείς ή εκείνη βιώνετε μια δύσκολη συγκυρία. Οι εξομολογήσεις σας θα είναι βαθιά θεραπευτικές, μέσα από τη σοφία και τις συμβουλές που θα ανταλλάξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρέπει να πάψετε να ζητάτε τη γνώμη των άλλων. Έχετε την τάση να στηρίζεστε στους δικούς σας ανθρώπους για συμβουλές, επειδή αναλύετε υπερβολικά τα πάντα. Σας αρέσει να έχετε διάφορες οπτικές γωνίες, για να αποφασίσετε το ενδεδειγμένο για εσάς. Οι αποφάσεις σας πρέπει να αντικατοπτρίζουν εσάς και μόνο. Μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας. Θα σας πάει στη σωστή κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ

Λάβετε, σκουπίστε και επαναλάβετε, φαίνεται ότι έχετε χάσει το κίνητρο για να εστιάσετε στην ευημερία σας. Γι’ αυτό το σύμπαν φυσά νέο αέρα στις συνήθειες για την εξάσκηση και για τη διατροφή σας. Αλλάξτε τη μουσική που συνοδεύει τη γυμναστική σας ή στραφείτε στον χαλαρωτικό διαλογισμό. Βρείτε ένα πρόγραμμα που σας ενθουσιάζει, ζητήστε από φίλους καινούργιες συνταγές και ιδέες που θα σας εμπνεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σύμπαν σας χρίζει περιζήτητους. Μην αφήσετε να πάνε χαμένες αυτές οι δυναμικές δονήσεις έλξης, φροντίστε να γνωστοποιήσετε όσα «λαχταράτε». Ακόμα και διαδικτυακά, θα λάβετε απίστευτη ανταπόκριση για τα ζητούμενά σας. Τονίστε την ακαταμάχητη εμφάνισή σας και αναρτήστε καινούργιες φωτογραφίες. Να είστε βέβαιοι ότι η τόλμη σας θα ανταμειφθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σπίτι σας γίνεται το επίκεντρό σας. Μετά από έναν δύσκολο και μεταμορφωτικό χρόνο, είναι βέβαιοι ότι η φωλιά σας θα ωφεληθεί από μια αλλαγή σκηνικού, τώρα όλα έχουν αναμνήσεις από σύγχυση, άγχος και φόβο για την πανδημία. Φροντίστε να αποβάλετε από τους χώρους σας καθετί περιττό, ώστε να κυλήσει θετική ενέργεια. Ανανεώνοντας ό,τι βλέπετε γύρω σας, θα γίνει πιο αίσια και η οπτική σας για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε την προσωπική σας πινελιά σε ό,τι κάνετε. Αναζητήστε τις απόψεις και των άλλων εμπλεκόμενων αν χειρίζεστε ένα ομαδικό εγχείρημα. Η τρυφερή σας πρόθεση για τη συλλογική ψυχολογία και ευημερία, θα βελτιώσει πολύ την παραγωγικότητα όλων. Κάθε γνήσια επαφή με αυτούς που συνεργάζεστε και εμπιστεύεστε, θα καθαρίσει τη σκέψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συνταγή της επιτυχίας είναι οι ίσες ποσότητες οργάνωσης και οραματισμού. Τώρα μπορείτε να στήσετε ένα διαυγές πλάνο δράσης, γι’ αυτό σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά. Παράλληλα, αξιοποιήστε τη δυναμική φαντασία σας. Ο οραματισμός των στόχων σας θα δώσει ταχύτητα στην υλοποίησή τους. Ακόμα κι αν κάτι δεν σας φαντάζει «πρακτικό», να έχετε εμπιστοσύνη στις προτροπές του σύμπαντος.

ΙΧΘΥΕΣ

Αναζητάτε το επόμενο λογικό βήμα σας; Ακόμα κι αν σας λείπει η έμπνευση, δεν πρέπει να παραμερίσετε τα όνειρά σας. Σίγουρα έχετε κάτι καλό σε εξέλιξη, γι’ αυτό μην αμφιβάλετε για τον εαυτό σας. Απομακρύνετε από το περιβάλλον σας κάθε αρνητική ή επικριτική επιρροή, στραφείτε σε όσους τα έχουν καταφέρει. Αφού μπόρεσαν εκείνοι, μπορείτε κι εσείς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment