PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα μειώστε ταχύτητα για να δουλέψετε στο βάθος των πραγμάτων.

ΚΡΙΟΣ

Συλλέξτε όλα τα στοιχεία πριν δράσετε. Αντισταθείτε σε μια βιάση να πάτε παρακάτω, γιατί ίσως είναι πρώιμο. Καλύτερα να διευρύνετε πρώτα το οπτικό σας πεδίο, για την κατεύθυνση που θέλετε να δώσετε στη ζωή σας. Το πλανητικό κλίμα σας ευνοεί για να ξεκολλήσετε από παλιές πρακτικές, όπως να αρκείστε σε μερικές εκδοχές των πραγμάτων. Συγκεντρώστε τις όλες και στη συνέχεια διερευνήστε τις. Έτσι θα είστε βέβαιοι ότι έχετε μπροστά σας την αλήθεια και μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε το πάθος σας να φουντώνει; Αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, τόσο για την υπάρχουσα σχέση σας όσο και για ένα καινούργιο αίσθημα. Αν γίνετε πολύ πιεστικοί, ίσως χάσετε την καίρια στιγμή να δημιουργήσετε λίγο μυστήριο. Όσα δεν λέτε θα αποτελέσουν μεγαλύτερο δέλεαρ και θα ανεβάσουν τα επίπεδα ενθουσιασμού. Εσείς στο μεταξύ απολαύστε τη διαδρομή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να επαναφέρετε τη σταθερότητα στις πιο στενές σας σχέσεις. Η αέρινη φύση σας χρειάζεστε την επικύρωση των άλλων, ειδικά όταν οι ίδιοι αμφιβάλλετε για τις θέσεις σας. Αλλά αυτές οι ακτίνες θα σας υποδείξουν ότι ίσως υπολογίζετε την άποψη των άλλων περισσότερο από τη δική σας. Αλλάξτε τακτική, η αυτοπεποίθησή σας θα τονωθεί όσο υπερασπίζεστε τις αρχές σας, ακόμα κι αν κάποιοι διαφωνούν με εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρειάζεστε περισσότερη εστίαση, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε πολύ περισσότερα, αν απομακρυνθείτε από κάθε περισπασμό και κλείσετε τις εφαρμογές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας. Έχετε πολλά να χειριστείτε και υπάρχει ο χρόνος να τα διεκπεραιώσετε, αρκεί να μην παρασύρεστε. Μπορείτε και να αναθέσετε ορισμένα θέματα σε άλλους, ώστε να μείνετε με αυτά που μπορείτε πραγματικά να ολοκληρώσετε.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε μια τάση προς την φλυαρία. Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή, ανάμεσα στην παρόρμηση και την εγκράτεια. Θα κερδίσετε περισσότερα με μια ρεαλιστική έκθεση όποιου θέματος θέλετε να περιγράψετε. Όσο πιο σύντομοι και περιεκτικοί είστε, τόσο πιο πολύ θα κερδίσετε το ακροατήριό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην πιεστείτε να είστε κοινωνικοί αν δεν το νιώθετε, ακολουθήστε την καρδιά σας και αρνηθείτε τις προσκλήσεις για έξοδο μετά τη δουλειά. Στραφείτε στην ισορροπία και θαλπωρή, με λίγη γιόγκα ή μουσική διαλογισμού. Αργότερα μπορεί να θελήσετε τη συντροφιά ενός ακόμη δικού σας ατόμου για το δείπνο. Έτσι θα διώξετε κάθε αρνητική ενέργεια και θα εισπνεύσετε γαλήνη και ηρεμία.

ΖΥΓΟΣ

Μήπως κάνετε μια κούρσα με το χρόνο; Κάντε παύση και πάρτε μια βαθιά ανάσα, μην πιέζεστε άλλο με τα χρονοδιαγράμματα. Η πιο αργή και σταθερή προσέγγιση θα σας φέρει πιο κοντά στη γραμμή τερματισμού. Στήστε ένα αποδοτικό σχέδιο με προτεραιότητες και αναβάλλοντας ό,τι δεν επείγει. Αν χρειάζεται, μην διστάσετε να ζητήσετε ένα συνεργατικό χέρι βοήθειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σταματήστε να κυνηγάτε την ουρά σας και στραφείτε στην ομάδα σας, έχει σημασία να έχετε όλα τα μέλη με αυτονομία και με ξεκάθαρες οδηγίες. Ακόμα και οι πιο καλό λαδωμένες μηχανές, χρειάζονται συντήρηση σε τακτά διαστήματα και μια ρεαλιστική ματιά θα σας δείξει ποια σημεία σας χρειάζονται βελτίωση. Με λίγες αλλαγές και ρυθμίσεις, θα πάψετε να νιώθετε ότι κουβαλάτε το βάρος όλου του κόσμου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η φύση σας δεν αντέχει τους περιορισμούς, γι’ αυτό το σύμπαν δίνει πράσινο φως, για να εστιάσετε ξανά στην ανεξαρτησία σας. Ακόμα κι αν έχουν καθυστερήσει κάποιες υποχρεώσεις, μην γίνετε πιεστικοί με εσάς ούτε με τους υπόλοιπους στο εργασιακό περιβάλλον. Έχετε τα προσόντα και το κίνητρο να αντεπεξέλθετε. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας. Μετά θα νιώθετε πάλι ισορροπημένοι και ανανεωμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πότε ήταν η τελευταία φορά που εστιάσατε στην προσωπική σας ηρεμία; Μειώστε ταχύτητα, γίνετε πιο ενδοσκοπικοί, βγάλτε από το πρόγραμμά σας ό,τι αναβάλλεται. Ενίοτε το πρόβλημά σας είναι ότι παίρνετε τα πάντα προσωπικά, όχι πρακτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιστρέφετε, μετά από μια θερινή ανάπαυλα, είστε έτοιμοι να βγείτε στον κόσμο και να επανασυνδεθείτε με τις ομάδες σας. Μόνο φροντίστε να κινηθείτε με μέτρο, για να μην εξαντλήσετε τα ενεργειακά αποθέματά σας. Απαντήστε στις κλήσεις και τις προσκλήσεις των δικών σας ανθρώπων, χωρίς να φορτώσετε υπερβολικά την ατζέντα σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Πώς πάει η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας; Μήπως έχετε βαρύνει περισσότερο μία πλευρά χωρίς να το καταλάβετε; Αρχίστε με μια δίκαιη διανομή του χρόνου σας, δίνοντας προτεραιότητα στον εαυτό σας. Δεν θα αποφύγετε κανένα συναίσθημα αν βουτήξετε στη δουλειά. Τα άστρα σας καλούν να χειριστείτε άμεσα όσα σας στενοχωρούν, τιμώντας αυτά που λαχταρά η ψυχή σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment