PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Ο ορθολογικός τρόπος σκέψης θα βοηθήσει να υπάρξει ισορροπία.

ΚΡΙΟΣ

Επιδείξτε τα φυσικά σας χαρίσματα τώρα. Μιας και θα είστε στο κέντρο της προσοχής όπου βρεθείτε, αξιοποιήστε αυτές τις μαγνητικές ακτίνες. Εστιάστε στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και μην περιμένετε κανέναν να σας φτάσει. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιο άτομο με επιρροή ή ρομαντικό ενδιαφέρον, κάντε την κίνησή σας. Παράλληλα, φροντίστε να αποφύγετε κάθε είδους περισπασμό και μην ακούτε τις απόψεις τρίτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Μειώστε την ταχύτητά σας, δεν χρειάζεται να είναι η κάθε μέρα μια κούρσα παραγωγικότητας. Να πάτε στη δουλειά σας λίγο πιο αργά αν είναι εφικτό, αφού προσφέρετε πρώτα στον εαυτό σας ένα απολαυστικό πρόγευμα. Αν δεν μπορείτε να καθυστερήσετε, κανονίστε για αργότερα κάποιες δραστηριότητες που σας αποσυμπιέζουν. Ο διαλογισμός ή ένα μασάζ μπορούν να κάνουν θαύματα στη διάθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδώστε στην καινοτόμα προδιάθεσή σας, τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε με νέα προοπτική τα επαγγελματικά σας εγχειρήματα. Ακολουθήστε την ορμή σας να γνωστοποιήσετε τα επιτεύγματα ή τα ζητούμενά σας, συγκαλέστε την ομάδα σας για δημιουργικές ανταλλαγές ιδεών. Καμία άποψη δεν απορρίπτεται, γι’ αυτό να τις ακούσετε όλες και να τις επεξεργαστείτε στη συνέχεια. Ο στόχος είναι να κάνετε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σας πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παραμείνετε ψύχραιμοι και στοχεύστε στους διπλωματικούς διαλόγους. Αν κάνετε κάποιες αλλαγές ή επαναρρυθμίσεις, τα φιλόδοξα σχέδιά σας θα γίνουν πιο προσιτά. Να ακούσετε τις απόψεις των υπολοίπων της ομάδας, δεν αποκλείεται να καταλήξετε έτσι σε πιο ευέλικτες πορείες. Δώστε έμφαση στην εμπειρία της πραγματικής ομαδικότητας.

ΛΕΩΝ

Μια συναρπαστική ιδέα σας πρέπει να τύχει της έγκρισης κάποιου; Μην μένετε άπραγοι, κινηθείτε. Ξεπεράστε τα όρια που θέτετε οι ίδιοι στον εαυτό σας, διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Κάντε την έρευνα που θα εξελίξει τα σχέδιά σας όταν έχετε τελικές απαντήσεις, κερδίζοντας χρόνο και κόπο για τη συνέχεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην πολεμάτε τα συναισθήματά σας. Δεν αρκεί να συζητάτε με φίλους ή να καταγράφετε όσα νιώθετε, μιλήστε με κάποιον ειδικό για όσα σας απασχολούν. Ένα μεγαλύτερο άτομο ή ένας σύμβουλος θα βοηθήσει, αρκεί να μην περιμένετε ότι όλα θα εξαφανιστούν εν μία νυκτί, αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα, μιας δια βίου διαδρομής προς την επούλωση και την αλλαγή σας.

ΖΥΓΟΣ

Έχασε την ισορροπία της μια σημαντική σχέση σας; Έχετε το περιθώριο για διορθωτικές κινήσεις. Εντοπίστε την αιτία της διαφωνίας με το άλλο άτομο πριν περάσετε στην επίλυσή της. Ακόμα κι αν όλα φαντάζουν ήρεμα στην επιφάνεια, μπορεί από κάτω να φουντώνει κάποια πικρία. Ακόμα και στο εργασιακό περιβάλλον, η προθυμία να προσφέρετε στους συνεργάτες σας θα υπογραμμίσει την αφοσίωσή σας στην ομαδικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εστιάστε, σίγουρα έχετε πολλές υποχρεώσεις με πιεστικά χρονοδιαγράμματα. Αλλά αντί να πανικοβάλλεστε, προτιμήστε να οργανώσετε όσα έχετε να κάνετε. Στήστε από νωρίς την στρατηγική που θα κινηθείτε. Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα ολοκληρώσετε τα πάντα πολύ γρήγορα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ατμόσφαιρα σας παράσχει την ευκαιρία για μια ανάπαυλα κι ας μην είναι σαββατοκύριακο. Όσοι είστε δεσμευμένοι, περάστε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας στο κρεβάτι και αν είστε ελεύθεροι, διαθέστε χρόνο για μια περιήγηση σε ιστοσελίδες γνωριμιών. Αξιοποιήστε αυτή την έμπνευση προς κάθε εγχείρημά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή και την αίσθηση οικειότητας. Αντί να σπαταλήσετε ενέργεια για ανούσιες ενασχολήσεις, προτιμήστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα πιο αγαπημένα σας άτομα. Καλέστε τους φίλους για ένα όμορφο βράδυ ή επισκεφτείτε αγαπημένους συγγενείς. Τολμήστε να τους μιλήσετε για όσα τεκταίνονται στη ζωή σας, πραγματικά ενδιαφέρονται να σας ακούσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συνεργασία είναι το κλειδί της ημέρας. Αν συμπράξετε με έναν ισχυρό «παίκτη» του τομέα σας, όλα μπορούν να γίνουν ευκολότερα και για τις δύο πλευρές. Φυσικά πρέπει να αντισταθείτε στην ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο στα πάντα, αλλά αυτή η συμμαχία θα σας δώσει νέες προοπτικές για όσα σας προβληματίζουν, μέσα από τη δημιουργική χημεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Δώστε περισσότερη αξία στα χρήματά σας. Πέρα από τις όποιες αγορές σας, τι μπορεί να έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινότητά σας; Ίσως μια φιλανθρωπική συνεισφορά ή η προσφορά σε άτομα που έχουν ανάγκες. Επίσης, μην υποτιμάτε την εθελοντική συμμετοχή σας σε ανάλογες δράσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment