PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Συγκατάβαση, διπλωματία, ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία, για συντροφικότητα και για αρμονική συνύπαρξη.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στο ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν έντονες αντιπαραθέσεις λόγω αποκαλύψεων και παρασκηνίου που έρχονται στην επιφάνεια και σε απογοητεύουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ανασφάλειες μπορεί να σε επηρεάζουν και να οδηγούν σε εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Άφησε τη διαίσθηση να σε καθοδηγήσει και μην επιτρέψεις πια να εκνευριστείς με καταστάσεις που μπορεί να μην υφίστανται. Δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο για να ηρεμήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείς να απολαύσεις την ημέρα με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου αφήνοντας πίσω την νευρικότητα που έχει υπάρξει το προηγούμενο διάστημα. Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα μαζί τους επικοινωνώντας σκέψεις και απόψεις και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και ζητήματα από το παρελθόν που έρχονται στην επιφάνεια. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ξεκάθαρα και οι εντάσεις μπορεί να πρωταγωνιστήσουν.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ρήξεις που μπορεί να υπάρχουν με φιλικά πρόσωπα. Είναι σημαντικό να αποφύγεις κόντρες και αντιπαραθέσεις που δεν θα έχουν αισιόδοξη κατάληξη λόγω της καχυποψίας και της ανασφάλειας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό να αποφύγεις επιθέσεις που πρόκειται να δεχτείς με ψυχραιμία, διαφορετικά οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες και οι ρήξεις οριστικές.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σου στο κοντινό περιβάλλον. Είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις την επιθετικότητα με την οποία τους αντιμετωπίζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σε σχέση με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Η ανασφάλεια και ο εγωισμός θα ταλαιπωρήσουν αρχικά εσένα και μετά έπειτα τους γύρω σου καθώς εκδηλώνεσαι με απότομο και εριστικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις. Οι ισορροπίες είναι δύσκολο να κρατηθούν καθώς χτυπήματα κάτω από τη ζώνη μπορεί να πληγώσουν και να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σε καλεί να αφουγκραστείς ότι έχεις κρυμμένο μέσα σου και μπορεί ακόμα να βαραίνει την ψυχολογία σου. Η ένταση και τα σκαμπανεβάσματα είναι εμφανή, φρόντισε να μην εκτονωθείς σε πρόσωπα που θα πληγώσεις με τη συμπεριφορά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό περίγυρο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες με φιλικά πρόσωπα λόγω ανασφαλειών και απολυτότητας που μπορεί να εκδηλώσεις. Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση στα αιτήματα των άλλων για να αποφύγεις τις εντάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη να προβληθείς και να γευτείς την κοινωνική καταξίωση μπορεί να καθορίσει τη συμπεριφορά σου και να δημιουργήσει προστριβές με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Απόλαυσε πιθανές κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω τη νευρικότητα και να περάσεις όμορφα με παρέες που σου κινούν έντονα το ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment