• Παρασκευή, 23 Απρ, 2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Peristeri News
Peristeri News
Μαρ02/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα υπάρξει ανάγκη για αναζήτηση.

ΚΡΙΟΣ

Είναι πιθανό να διαταραχτούν κάπως οι δυναμικές στις σχέσεις σας. Μην ανεχτείτε να γίνετε ο «σάκος του μποξ», για κάποιον θρασύδειλο ή μπερδεμένο. Αντιστρέψτε στρατηγικά την ατμόσφαιρα, γιατί μπορεί μια ολομέτωπη επίθεση να εντείνει το πρόβλημα. Ωστόσο, αποθαρρύνετε κάθε ανάρμοστη συμπεριφορά με την διπλωματική σας αντίδραση. Έτσι η άλλη πλευρά θα αναγκαστεί να κάνει πίσω.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να τιμήσετε και ταυτόχρονα να αμφισβητήσετε τις αρχές σας; Όσο αντιφατικό κι αν φαντάζει, είναι εφικτό. Θα δείτε και άλλες οπτικές, ακόμα κι αν θεωρείτε τις δικές σας ορθότατες. Διερευνήστε τις πριν τις απορρίψετε και μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές. Καλό είναι να εξετάσετε πρώτα όλες τις πλευρές τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μιλήστε για όσα βλέπετε, η διαίσθησή σας οξύνεται, αλλά είναι βέβαιο ότι βγάζετε το σωστό συμπέρασμα για κάθε κατάσταση; Οι νύξεις του ενστίκτου σας ίσως δεν σκιαγραφούν όλη την εικόνα, γι’ αυτό μην βιαστείτε να διατυμπανίσετε την άποψή σας. Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα των άλλων, συζητήστε μαζί τους κατ’ ιδίαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε τη δυναμική στο οικογενειακό περιβάλλον σας. Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με έναν γονέα, ειδικά τη μητέρα σας, είτε το ταίρι σας. Αντί να αντιδράσετε, κάντε ένα βήμα πίσω. Μπορεί να πρόκειται μόνο για μια αναλαμπή από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Το μυαλό και το σώμα σας δεν είναι δύο ξεχωριστές οντότητες. Δώστε περισσότερη σημασία στη σύνδεση της φυσικής και της πνευματικής σας ακμαιότητας ή την έλλειψή τους. Η συνεχής πίεση μπορεί να οδηγήσει σε αδιαθεσίες, αντιστοίχως κάποιες ενοχλήσεις ίσως έχουν ψυχολογικά αίτια. Αν νοιάζεστε για άλλους ανθρώπους, προσεγγίστε τους και μιλήστε από την καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντισταθείτε στην παρόρμηση να σώσετε τους άλλους. Όσο κι αν σας αρέσει να λύνετε προβλήματα, αποφύγετε τον ρόλο του σωτήρα. Κάποιοι άνθρωποι θέλουν μόνο να προκαλούν αναταραχές, όχι να βρουν λύσεις. Θα κάνετε χάρη στον εαυτό σας, αν τώρα εστιάσετε στα δικά σας θέματα και μόνο.

ΖΥΓΟΣ

Είναι καιρός να κόψετε τον ομφάλιο λώρο. Κάποιοι δεσμοί ίσως είναι υπερβολικά στενοί, πρέπει να απαλλαγείτε από την τάση να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Τολμήστε να εκφραστείτε ή πάρτε τη διαφορετική διαδρομή από αυτή που εγκρίνουν οι «δικοί» σας. Εσείς είστε οι κλειδοκράτορες της ευτυχίας σας, ζήστε τη δική σας ζωή και οι άλλοι τη δική τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε τα μισόλογα. Οι άλλοι θα σας θεωρήσουν κυκλοθυμικούς, ακόμη και αδιάφορους. Δεν έχει σημασία πόσα θέλετε να αποκαλύψετε, σημασία έχει να έχετε καταλήξει στο τι θέλετε να εκφράσετε, πριν μιλήσετε. Θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε η συζήτηση με ένα έμπιστο άτομο, η γραφή ή ο διαλογισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χτυπά το καμπανάκι σας της ανασφάλειας. Συλλογιστείτε πόσο σκληρά έχετε δουλέψει για να φτάσετε ως εδώ. Δεν πρέπει να κάνετε εκπτώσεις, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Μην μειώνετε την καινοτόμα σκέψη σας για να ταιριάξετε στον ρυθμό του περιβάλλοντος, δεν σας ταιριάζει η «προσαρμογή». Μόλις το συνειδητοποιήσετε, δεν θα σας σταματάει τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν μπορείτε να είστε πάντα «νομολάγνοι». Δώστε στο πνεύμα σας χώρο να ελιχθεί, χωρίς να φτάσετε στο άλλο άκρο της αποδόμησης. Μπορείτε να μειώσετε κάποιες υποχρεώσεις, προκειμένου να διεκδικήσετε τα όνειρά σας. Είναι καιρός να διαθέσετε αυτό τον επιπλέον χρόνο στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποχαιρετίστε τις δυναμικές αλληλεξάρτησης. Να είστε σαφείς για τον χρόνο και το χώρο που θέλετε να διαθέσετε στους άλλους. Δηλώστε το με ευγένεια αν κάποιοι ή κάποιος δεν σας ενδιαφέρει, να θυμάστε ότι το «όχι» είναι πλήρης πρόταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Κλείστε τη δημοσκόπηση απόψεων. Μην προσπαθήσετε να κατευνάσετε το άγχος σας μιλώντας, γιατί τελικά μόνο θα το εντείνετε. Πάρτε βαθιές ανάσες και συνειδητοποιήστε ότι δεν έχετε λόγο να προσπαθείτε να κερδίσετε τους άλλους. Όσο λιγότερα αποκαλύπτετε για τον εαυτό σας, τόσο περισσότερους θα έλκετε. Αν πραγματικά έχετε ανάγκη να μιλήσετε, προτιμήστε τους έμπιστους φίλους σας ή έναν ειδικό σύμβουλο.

Ετικέτες: